Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Miss Fashion Güzeli Dilara Karakuş: Annem kapalı diye sosyal medyada çok tepki aldık
        1

        Dilara Karakuş'un açıklamaları şöyle:

        2

        * 19 yaşındayım. Daha çok yolun başındayım. Estetiğe karşı değilim, saygı duyuyorum ama bence güzellik yarışmalarında estetik olmamalı.

        * İlk 10’a girerim diyordum ama birincilik aklımdan bile geçmedi.

        3

        * Şevval Şahin'in ‘estetiksiz olsam da birinci olurdum’ cümlesine katılmıyorum. Ekrana taşınmayan o kadar doğal güzel kızlar var ki, bizim kat kat üstümüzde güzellikler var. O yüzden estetikli yarışmacıları ve birincilikleri hak olarak görmüyorum.

        4

        * Gece gündüz annem babam yanımdaydı. Benim öyle çok arkadaşım da yoktur. Hiçbir zaman çok fazla arkadaşım olmadı zaten. Olumsuz anlamda hayatımda hiçbir değişiklik olmadı.

        * Kolumdaki dövmede ‘sadece babam ve annem’ yazıyor.

        5

        * Ebru Gündeş’i çok seviyorum. Oyuncu olarak da Kıvanç Tatlıtuğ ile Burak Özçivit. Kadın oyunculardan da Beren Saat, Serenay Sarıkaya…

        * Annem 38 yaşında. Bana ‘hayatın ne kadar değişirse değişsin, geldiğin yeri sakın unutma en önemlisi vicdanlı ol’ diyor.

        6

        * Annem kapalı diye sosyal medyada çok tepki aldık. Herkesin kendi hayatı var. 'Çok kötüsün nasıl seçildin' şeklinde bir eleştiri almadım ama annem konusunda eleştirdiler. Bunu hiç bir şekilde tolere etmeyeceğim. O benim annem. Bana baktı, büyüttü.

        * Her zaman yanımdaydı annem baba. 'annem çalışıyor bu yüzden gelemedi' dediğim hiçbir şey olmadı.

        7

        * Benim annem o yazanlardan çok daha eğitimli. Almanya doğumlu. Yabancı dili var. Ben duygusal olduğum için ağladım, umrumda olduğu için değil...

        8

        Dilara Karakuş'un annesi ise şunları söyledi:

        * Ben çalışıyorum. Tekstil ile uğraşıyorum. Sadece Dilara'nın duruyormuşum gibi bir izlenim oldu. 7 yaşındaki kızım baleye gidiyor. Bir oğlum tekvando yapıyor. Bir oğlum futbol oynuyor... 5 çocuğum var. Bir kızım da nişanlı.

        9

        * Önemli olan eşimle benim hemfikir olmamdı. Kızıma teşekkür ediyorum bu gururu bize yaşattığı için. Dilara birinci olunca onun kadar ben de şaşırdım.

        * Denesin, görsün. Kaybedecek bir şeyi yok diye düşündüm. Kazanamasa bile ileride anlatacak güzel anıları olur diye düşündüm. Allah bana sağlık verdikçe eşimle birlikte hep yanında olacağız.