Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim MSÜ sınav giriş belgeleri yayınlandı! ÖSYM 2022 MSÜ sınav giriş belgesi nasıl alınır ve renkli olmak zorunda mı?
        1

        Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) aday belirleme sınavı için geri sayım başladı. MSÜ aday belirleme sınavı için başvurular 13 Ocak - 9 Şubat 2022 tarihlerinde tamamlanmıştı. Mart ayının son pazar günü, 27 Mart 2022'de gerçekleşecek olan Milli Savunma Üniversitesi aday belirleme sınavı sınav giriş yerleri belli oldu, adaylar için sınav giriş belgeleri erişime açıldı. İşte ÖSYM MSÜ sınav giriş belgesi alma

        2

        ÖSYM MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA

        ÖSYM tarafından yayınlanan duyuruya göre 27 Mart 2022 tarihinde uygulanacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2022-MSÜ) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

        3

        MSÜ SINAV YERİ ÖĞRENME VE SINAV GİRİŞ BELGESİ ALMA EKRANI

        27 Mart 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-MSÜ sınavı için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacak.

        4

        MSÜ SINAV GİRİŞ BELGESİ RENKLİ OLMAK ZORUNDA MI?

        ÖSYM sınav giriş belgesinde yer alan temel kurallara göre belgenin üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacak. Belge üzerinde adayın fotoğrafı bulunması zorunlu.

        Adaylar, bu belgelerinin yazıcıdan dökümünü edinirken belge üzerinde fotoğraf olmasına özen göstermeliler. Adaylar internetten edinecekleri bu belgelerinin renkli ya da siyah-beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmak zorunda. Belgenin ön ve arka yüzünde ÖSYM’nin belirlediği bilgiler dışında herhangi bir yazı, resim, işaret vb. bulunmamalı. Adayların sınava girecekleri binayı sınav gününden önce görmeleri yararlarına olacak. Adaylara Sınava Giriş Belgesi gönderilmeyecek.

        Haberi Hazırlayan: Elif Avcı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ