Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, kaç yaşında, ne mezunu ve çocuğu var mı, daha önce evlenmiş mi, eski eşi kim? Şinasi Yüzbaşıoğlu aslen nereli ve mesleği ne?
        1

        "Şinasi Yüzbaşıoğlu kimdir, ne mezunu ve nerelerde görev yaptı?" soruları yanıtını arıyor. 25 Ağustos'ta evlenen çift Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çiçek yolladığı anlar ile yeniden gündeme geldi. İşte Şinasi Yüzbaşıoğlu hayatı hakkında merak edilen sorular ve yanıtları...

        2

        ŞİNASİ YÜZBAŞIOĞLU KİMDİR?

        Müge Anlı, İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile 25 Haziran'da evlendi. Müge Anlı'nın eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu Adana doğumlu ve 58 yaşındadır.

        3

        2021 yılında İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü'ne atananan Yüzbaşıoğlu, daha önce Adana Emniyet Müdürlüğü'nde görev almıştır.

        4

        Şinasi Yüzbaşıoğlu, 4. sınıf emniyet müdürüdür. Geçmiş dönemlerde Adana'da da aynı görevde bulunmuştur.

        5

        MÜGE ANLI KİMDİR?

        19 Aralık 1973 yılında İstanbul'da doğan Müge Anlı, Türk televizyon sunucusu ve gazetecidir. Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nden mezun olmuştur. Yüksek lisansını ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde hukuk üzerine yapmıştır.

        6

        Televizyon hayatına ilk olarak magazin alanında başlayan Müge Anlı, diğer bir magazinci Şenay Düdek ile yaptığı Dobra Dobra adlı magazin üzerine sohbetlerin olduğu ve konukların ağırlandığı bir program yaptı. Bir sezon birlikte program yaptıktan sonra, aynı programa Şenay Düdek ile Cenk Eren, Müge Anlı ise Pakize Suda ile farklı kanallarda devam etti.

        7

        Dobra Dobra'daki sunuculuk deneyimi ile magazinciliği bırakıp sunuculuğa geçti ve kendine ait Müge Anlı ile Tatlı Sert adlı tartışma programını sunmaya başladı. Programda, kaybettiği yakınlarını arayan kişiler ağırlanmakta, işleyeni belli olmayan veya işleyenin bulunamadığı cinayetler aydınlatılmaya çalışılmaktadır.

        8

        Yine Tatlı Sert'in dışında, 2010 televizyon sezonunda, daha önceden Sinan Çetin'in yapmış olduğu Film Gibi adlı programla aynı formatta bir programı sundu. Müge Anlı ile Mektubunuz Var adlı programda, yaşadığı çeşitli olaylardan dolayı yakınlarıyla görüşemeyen, onları bulamayan kişiler konuk edildi.

        Haberi Hazırlayan: Tutku Bulut

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ