Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Murat Dalkılıç ve Çağla Boz aşkından son dakika görüntüler - FOTO HABER
        1

        Şarkıcı Murat Dalkılıç, yaklaşık sekiz aydır aşk yaşadığı oyuncu Sitare Akbaş ile birlikteliğini geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Ardından Dalkılıç hakkında sürpriz bir iddia ortaya atılmıştı. 39 yaşındaki şarkıcının, oyuncu adayı Çağla Boz ile yeni bir aşka yelken açtığı ileri sürülmüştü.

        2

        Habertürk'ten Volkan Özdemir'in haberine göre; Dalkılıç ile Boz, dün akşam Armutlu'daki bir mekanda sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

        3

        Murat Dalkılıç ile Çağla Boz, çıkışta basın mensuplarına yan yana görüntü vermemek için çok çaba sarf etti.

        4

        İkili, adeta köşe kapmaca oynadı. Dalkılıç, Boz'u mekandan kendi otomobiliyle gönderdi. Ünlü oyuncu daha sonra da oradan mekanın arka kapısından taksi ile ayrıldı.

        5

        YÜZÜNÜ GİZLEDİ!

        Çağla Boz, gazeteciler kendisini çekerken suratını gizledi. O anlar, objektiflere böyle yansıdı.

        6

        ESKİ SEVGİLİSİNİN ROL ARKADAŞIYLA AŞK YAŞADI

        Öte yandan Murat Dalkılıç'ın, eski sevgilisi Hande Erçel'in rol arkadaşı Sitare Akbaş ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı.

        7

        "İMZAYA BAĞLI YAŞAMAK İSTEMİYORUM" DEMİŞTİ

        Dalkılıç, daha önce de "Evlilik düşüncesi var mı?" sorusuna, "Şu an öyle bir düşüncemiz yok. Ben birisiyle bir imzaya bağlı kalarak birlikte olmak istemiyorum. Sitare ile çok iyi giden bir ilişkimiz var, her şey yolunda. Evlilik düşünmüyorum. Sitare de böyle bir şey düşünseydi bana söylerdi diye düşünüyorum" yanıtını vermişti.

        8

        AŞK BAŞLADI, DOSTLUK BİTTİ

        Hande Erçel de sürpriz bir hamlede bulunmuştu. Erçel, eski aşkı ile yeni bir ilişkiye başlayan yakın dostu Sitare Akbaş'ı sosyal medyada takipten çıkmıştı.

        Hande Erçel'in ardından Akbaş'tan da karşı hamle gelmişti. Sitare Akbaş da Erçel'i Instagram'dan silerek, aralarındaki bağların koptuğunu gözler önüne sermişti.

        9

        "DOSTÇA AYRILDIK"

        Şarkıcı Murat Dalkılıç ve oyuncu Hande Erçel, iki yıl önce ilişkilerini sonlandırmıştı. Erçel, yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtmişti.

        10

        BİR EVLİLİK YAPTI

        Murat Dalkılıç, 2015 yılında da oyuncu Merve Boluğur ile nikah masasına oturmuştu. Dalkılıç ile Boluğur, evlendikten iki yıl sonra anlaşmalık olarak yollarını ayırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ