Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Muslera, Mertens ve Zaniolo'nun durumları yüzleri güldürdü! Galatasaray'da bayram havası - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasını maç yapmadan geçiren ve bu hafta sonu 1 ayı aşkın sürenin ardından ilk resmi maçına çıkacak Galatasaray'da Kasımpaşa mücadelesi hazırlıkları devam ediyor. Antalya kampında Alanyaspor'la karşılaşan, İstanbul'da ise İstanbulspor'la özel maçta kendini test eden Cimbom'da bu mücadelelerde sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyen Fernando Muslera ve Dries Mertens'in durumları yüzleri güldürdü.

        Trabzonspor maçında sakatlanarak oyundan çıkan Fernando Muslera'nın ayak sırtı kemiklerinden birinde darbeye bağlı kanama ve kısmi çökme tespit edilmişti. Tedavi süresinde kendisine çok iyi bakan Uruguaylı file bekçisi, sağlık heyetinin de yoğun çabaları sonrasında beklenenden daha hızlı şekilde sahalara döndü.

        REKLAM

        Bu süreçte kendisine de çok iyi bakan ve fiziksel durumuna dikkat eden Mertens'in sahalara dönebilmek için gösterdiği çaba takım arkadaşlarını da motive etmiş durumda. Galatasaray'ın her iki yıldızının gösterdiği bu tutum Okan Buruk'u da memnun etti. Tecrübeli çalıştırıcı hafta içindeki taktik antrenmanlarda iki oyuncunun da durumuna bakacak ve Kasımpaşa için kararını verecek.

        ZANIOLO HAZIR GELMİŞ

        Bu sezon son resmi maçına 8 Ocak'ta çıkan Nicolo Zaniolo'nun fiziksel durumu da Florya'da sevinç yarattı. İki ay gibi bir süre aranın ardından hazırlık maçlarındaki kısıtlı sürelerde durumuna bakılan 23 yaşındaki yıldız teknik heyetten tam not aldı.

        Okan Buruk ve yardımcıları, Zaniolo'yu antrenmanlarda da test ederken oyuncunun fiziksel olarak hazır geldiğine ikna olmuş durumda. Hücumda ön bölgede hemen hemen her bölgede forma giyebilen İtalyan yıldız oynamaya hazırım mesajı verdi ve forma yarışına dahil oldu.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ