Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nez'in panik anları: Arkadaşız! - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 'Sakın Ha!', 'Her Şey Boş' gibi şarkılarıyla ünlenen Nez, önceki gece Beyoğlu Firuzağa'da Cihan Sezgin ile objektiflere yansıdı. Üstü açık spor cip içinde görülen Nez, muhabirleri fark edince ara sokaklarda izini kaybettirmek istedi.

        2

        Çabasında başarılı olamayan Nez, çareyi kendisini evine bıraktırmakta buldu. Ardından patlayan flaşlara şaşkınlığa uğrayan ünlü şarkıcı, araçtan inmek için Cihan Sezgin'in arkadaşından yardım istedi.

        3

        Otomobilden iner inmez koşar adımlarla evine girmeye çalışan Nez, panik yapınca kapıyı açmakta zorlandı.

        Çantasının içinde dakikalarca anahtar arayan ünlü şarkıcı, gecenin sonunda evine girmeyi başardı.

        4

        "MAHALLEDEN ARKADAŞLARIM"

        Nez, Cihan Sezgin ile adı aşk dedikodularına karışmasının ardından konuyla alakalı Instagram hesabından açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı, yayınladığı gönderide şu ifadeleri kullandı:

        Sevgili basın mensubu arkadaşlarım... Evet, 3 yıllık bir ilişkim geçtiğimiz aylarda bitti ama şöyle ki; bu resimdeki iki kişi de mahalleden arkadaşım. Evet, yemek yedik. Evet, beni evime bıraktılar ama her arkadaşım ile 'sevgili' yazmasak...

        Size her zaman şunu söylüyorum; bir ilişkim şayet olursa ben zaten her sorunuzu cevaplar ve merak etmeyin çarşaf çarşaf resim paylaşırım. Evet, arkadaşlarım var ve daha bir sürü arkadaşım ile yemek yiyeceğim, eğlenecceğim ama her gördüğünüzle 'sevgili' yazmasak...

        5
        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ