Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Nez: İnsanların beynini temizliyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; 2000'li yılların başlarında, 'Sakın Ha!' ve 'Her Şey Boş', gibi şarkılarıyla müzik listelerini kasıp kavuran Nez, önceki akşam Cihangir'de objektiflere yansıdı.

        2

        "İNSANLARIN BEYNİNİ TEMİZLİYORUM"

        Basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden şarkıcı, "Ben artık farklı dallarda da eğitim alıyorum. Şu an mesela insanların beynini temizliyorum. Öyle şeyler... Onun dışında sahneleri özledim. Pandeminin bir an önce bitmesi dileğiyle..." ifadelerini kullandı.

        3

        NEZ'DEN TEPKİ!

        Geçtiğimiz haftalarda saçlarını kısaltarak sarıya boyatan Nez, "Saçını kısaltan kadınların psikolojik sorunlar yaşıyor" anlayışına sert çıkmıştı.

        4

        "KADINLIK SADECE SAÇLA OLMAZ"

        Şarkıcı, "Neden acaba bir erkek saçını uzattığı zaman 'Psikolojik sorunları var' demiyoruz da kadın kesince böyle konuşuluyor. Bence bunu kadınlar kendi kendini yapıyor. Benim erkek arkadaşım saçlarımı kestiğimde kafamdan öpüp, 'Muhteşem olmuşsun' dedi. Kadınlık sadece saçla olmaz" diye konuşmuştu.

        5

        EVLİLİK TEKLİFİ ALDI

        Öte yandan şarkıcı Nez, geçtiğimiz aylarda uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi tenis antrenörü olan Gökhan Köksal'dan evlenme teklifi almıştı.

        6

        Evlilik yüzüğü ile poz veren şarkıcı, "Ve ben 'Evet' dedim. Bir yıl sonra ilk tanıştığımız yerde..." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        Nez, daha önce 4 kez nikah masasına oturmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ