Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Nicole Kidman: Acı çekmekten korkmam - Magazin haberleri
        1

        53 yaşındaki Hollywood yıldızı Nicole Kidman, samimi açıklamalarda bulundu.

        2

        New York Times'a konuşan Kidman, yaşadığı duygusal çatışmalara değindi.

        3

        Keith Urban ile evli olan oyuncu, "Birçok insan yaşlandıkça acı çekmekten korktuğu için kendini korumak adına pasifleşiyor. Ben ise korkmadan pek çok işe ve duruma kendimi atıyorum. Duygusal çatışma da yaşıyorum ama kendimi bir şeylerin içine atmaya devam etmek istiyorum" dedi.

        4

        Oscar Ödüllü Kidman, "Bazen acı çekerim, bazen neşelenirim. Acı çekmekten korkmam. Duygusal çatışmalarımı sindirerek sevdiğim bir noktaya geldim" açıklamasını yaptı.

        5

        Nicole Kidman, geçtiğimiz günlerde 11 yıl evli kaldığı ilk eşi Tom Cruise hakkında konuşmuştu.

        6

        Kidman, verdiği röportajda Eyes Wide Shut (Gözleri Tamamen Kapalı) adlı filmde birbirlerine karşı sadakatsiz karı-kocayı oynadıkları projeyle ilgili samimi açıklamalardan bulunmuştu.

        7

        Avustralyalı oyuncuya, psikolojik cinsel dram türündeki filmle ilgili olarak, "Bu sahneleri evli olduğunuz kişiyle oynuyorsanız ve bunu bu sürecin bir parçası olarak yapıyorsanız, daha sonra açmamayı dileyeceğiniz olumsuz duygular açabilir mi?" diye sorulmuştu.

        8

        "MUTLU BİR EVLİLİĞİMİZ VARDI"

        O dönemdeki evliliğinin arkasında duran Kidman, "Bu, insanların ortaya attığı anlatıya uyuyor ama ben kesinlikle öyle görmedim. Mutlu bir evliliğimiz vardı" ifadelerini kullanmıştı.

        9

        Kidman, daha sonra sözlerini şu şekilde sürdürmüştü:

        O sahnelerden sonra go-kart yarışına giderdik. Bir yer kiralayıp sabah 3'te yarış yapardık. Başka ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Belki de geriye bakıp tahlil etme yeteneğim yok. Ya da istemiyorum.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ