Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon O Ses Türkiye şampiyonu 2019 kim oldu? 27 Ocak final ödülü ne? O Ses Türkiye birincisi Ferat mı, Umut mu?

        O Ses Türkiye birincisi kim oldu? O Ses Türkiye Şampiyonu kim oldu? soruları yarışmanın izleyicileri tarafından araştırılıyor. Sezon finali yapan O Ses Türkiye'de bu akşam şampiyon belli oldu. Murat Boz'un takımından Bartu ile Ferat, Beyaz'ın takımından Gülce, Umut, Barış & Baran, Hadise'nin takımından Anıl bu akşamki finalistler olarak performans gösterdiler. İşte O Ses Türkiye finalinde yaşananlar haberimizde.

        O SES TÜRKİYE FİNALE ÇIKAN 2 İSİM KİMLER OLDU?

        O Ses Türkiye'de yarışmacıların performanslarının ardından en çok oy alan iki final yarışmacısı açıklandı. Ferat Üngür finale çıkan ilk isim oldu. Ferat ile birlikte finalde yarışacak ikinci isim ise Umut Kaç oldu. Ferat ile Umut şampiyonluk için son kez sahneye çıkacaklar.

        REKLAM

        2019 O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU KİM OLDU?

        Ferat ile Umut, 2019 O Ses Türkiye şampiyonu olmak için son kez sahneye çıktılar ve şarkılarını söylediler. Şarkıların ardından SMS oylaması da yapıldı. Şimdi ise oylar sayılıyor. O Ses Türkiye birincisi FERAT ÜNGÜR oldu. Ferat Üngür, "Bu birinciliği kadınlara, annelere ve şiddet mağduru kadınlara armağan ediyorum" dedi.

        O SES TÜRKİYE ÖDÜLÜ NE? 2019

        O Ses Türkiye şampiyonuna verilecek ödül de açıklandı. Bu akşam birinci olan Ferat Üngür O Ses Türkiye ödülü olarak Hibrit otomobilsahibi oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ