Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin AŞK İTİRAFI! Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir sonunda açıkladı!
        1

        Şarkıcı Oğuzhan Koç ile oyuncu Demet Özdemir'in hakkındaki aşk dedikoduları doğru çıktı.

        2

        Geçtiğimiz haftalarda koronavirüsü atlatan Koç, iddiaların ardından konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

        3

        Ünlü şarkıcı, "Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şu an Demet ile güzel bir sürecin arifesindeyiz. Herkese iyi geceler dilerim." sözleriyle aşkını itiraf etti.

        4

        "AŞKA KÜSMEDİM" DEMİŞTİ

        Oğuzhan Koç, yaklaşık dört yıllık birliktelik yaşadığı oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile yollarını ayırmasının ardından, "Aşka küsmedim, aşka küsülür mü hiç? Hayat devam ediyor" açıklamasını yapmıştı.

        5

        2019'DA BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

        Demet Özdemir, 2019 yılında Oğuzhan Koç ile Emirgan'daki bir mekanda samimi şekilde eğlenmişti.

        Çıkışta beraber görüntülenen çift, ayrı ayrı araçlarla mekandan ayrılmıştı.

        6

        Demet Özdemir, kısa bir süre sonra yolda taksiden inip, Koç'un aracına binmişti.

        İkili, beraber şarkıcının Beykoz'daki evine giriş yapmıştı.

        7

        YAKIN ARKADAŞINI SİLMİŞTİ

        Bu gelişmeler üzerine Yağmur Tanrısevsin, sıkı dostu olan Demet Özdemir'i takipten çıkmıştı.

        8

        İSYAN ETMİŞTİ

        Demet Özdemir, rol arkadaşı Can Yaman ile ilişkisini noktaladıktan sonra adı, Kerem Bürsin, Kaan Yıldırım ve Murat Boz gibi birçok isimle aşk dedikodusuna karışmıştı.

        9

        İsyan eden Özdemir, geçtiğimiz aylarda hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama yapmıştı:

        Uzun zamandır 'Biter, zamanla durulur' diye düşünüp, sustuğum hakkımda çıkan asılsız haberlerle ilgili sizi biraz meşgul edeceğim. Her defasında şaşkınlıkla okuduğum bazen üzüldüğüm, bazen çok güldüğüm haberlerin son bulması adına sizinle bu duygumu paylaşmak zorunda hissediyorum.

        Benim de herkes gibi, herkes kadar sohbet ettiğim, dost olduğum erkek arkadaşlarım, onlar dışında da karşılaştığımda merhabalaştığım tanıdıklarım var. Size göre 3 günde bir sevgili değiştirip, başkalarıyla berabermişim gibi görünsem de uzun zamandır bir ilişkim yok.

        10

        Yoğun bir tempoda çalışıyor, ara verdiğimde tatil yapıp, arkadaşlarımla vakit geçirip, herkes kadar hakkım olan hayatımı yaşamaya gayret ediyorum. Ve artık tanımadığım, sadece merhabam olan ya da dostum olan insanlarla sevgili olarak anılmaktan çok yoruluyorum.

        11

        Sorularınızı her zaman güler yüzle, sevgiyle cevapladım, işinizi yapıyordunuz. Aynı şekilde sizler de aynı saygıyla yaklaştınız yüz yüze her geldiğimizde... Arta kalan zamanda da sizlerden tek ricam; emin olmadan, araştırmadan hakkımda haber yapmamanızdır. Çok bir şey istediğimi düşünmüyorum. Anlayışınızı bekliyorum. Sevgiler...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ