Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ortalık karıştı! Bora Akkaş'ın hamile eşi Oben Alkan gelen yoruma sessiz kalamadı! - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya hesabında lezzetli yemek tariflerine yer veren şef Oben Alkan, eşi Bora Akkuş ile birlikte çektiği eğlenceli videolarla fenomen haline gelmişti.

        2

        Uzun yıllardır birlikte olan ve geçtiğimiz günlerde yurt dışında evlenen Bora Akkuş ile Oben Alkan, bebek beklediklerini sosyal medya üzerinden sevenlerine duyurmuştu.

        3

        İçerisinde çiğ yumurta kullandığı Tiramisu tarifini paylaşan fenomen Oben Alkan, bir takipçisinin yorumu üzerine sinirlendi. Yaptığı yorumla gündem oldu.

        4

        Oben Alkan üst üste kötü yorum yazan bir takipçisine,

        "1 kişinin 10 ayrı fake hesabından yapmış olduğunu tahmin ettiğim bu agresif yorumların hangi birine nerden tutup cevap versem acaba. Deneyelim… Herkes bana istediğini söyleyebilir ama ben bi şey söyleyince küstah. İnternetin 2010 yılında kalmışsınız, hala nefret etmeyi, burnu kalkık davranmayı ‘havalı’ sanıyorsunuz.

        5

        Ama bunu kendi adınızla yapamayacak kadar da korkaksınız. @egebenimevim ile bir tatsızlığım olmamış ki olayı deve yapıyorsunuz? Siz bayılıyorsuz insan taşlamaya, benim de en nefret ettiğim insan tipi. Uzmanlığınız, yeterliliğiniz olmayan konularda hassas döneminde bir insana tavsiye veremezsiniz, siz doktor değilsiniz. Ha bu arada ben şefim o yüzden isterseniz tarif vermeme laf edin" cevabını verdi.

        6

        "5 KÜÇÜK BARNAKCIK..."

        Oben Alkan, geçtiğimiz hafta bir hamilelik fotoğrafı paylaşmıştı. Fotoğrafa ünlü isimlerden adeta yorum yağdı. Alkan fotoğrafa, 'Geleceğe dair umutlu olmamı sağlayan 5 küçük barnakcık' notunu düştü.