Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika... Tutuklama kasten öldürmeden! İfadesi ortaya çıktı- HABERLER
        .png
        .png

        Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre, Beşiktaş Caddesi'nde önceki gün 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, Şirintepe-Kabataş hattında ring seferi yapan 27E numaralı özel halk otobüsünün şoförü N.K. duraktakilere çarpmış, araçtan indikten sonra da bir kişiyi kolundan bıçaklamıştı. Hastaneye kaldırılan 13 yaralıdan Yalçın Tahir Billur, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti. Olaydan sonra Beşiktaş İskelesinden denize atlayan Karakuş polis tarafından gözaltına alınmıştı.

        REKLAM

        TEHDİT EDİLDİĞİNİ ÖNE SÜRDÜ

        Şüpheli N.K.’nın emniyetteki ifadesinde kendisinin bazı kişiler tarafından tehdit ve takip edildiğini ve otobüsü durağa doğru sürdüğünü söylediği öne sürüldü. N.K.ifadesinde olaydan bir gece önce uyuşturucu kullandığını ve frene basıp basmadığını hatırlamadığını, otobüsün kameralarını da kendisinin bozduğunu söylediği öne sürüldü.

        TUTUKLANMIŞTI

        Şüpheli N. K., savcılık tarafından tutuklanma talebiyle sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından “kasten öldürme ve kasten yaralamaya neden olmak” suçundan tutuklanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ