Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Otogarda UBER dayağı! Bir haftada 3 kez oldu

        İstanbul’da UBER şoförlerini hedef alan taksiciler, bir şiddet olayına daha imza attı.

        Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, UBER’e VIP hizmet veren lüks bir araç, önceki gün sabaha karşı 06.00 sıralarında 15 Temmuz Şehitler Otogarı’na giriş yaptı. İddiaya göre, UBER sürücüsünü otogara çağıranlar taksicilerdi. Müşteri valizini almak için turizm firmasının ofisine gitmek üzere aracından inen UBER sürücüsü Bahtiyar Toslu, 10 kadar taksicinin saldırısına uğradı. Taksiciler, “Buraya hizmet veremezsin, buraya gelemezsin. Kim olursan ol buranın taksicisi biziz” diyerek Toslu’yu darp etti. UBER sürücüsü, araya giren sağduyulu taksicilerin çabasıyla kalabalığın elinden kurtuldu. Toslu, kendisine saldıran taksicilerden şikâyetçi oldu.

        REKLAM

        BİRBİRLERİNİ SUÇLAMIŞLARDI

        UBER şoförleri, şu ana kadar yaklaşık 30 kişinin bu şekilde taksiciler tarafından darp edildiğini öne sürmüştü. Yaşananların bir algı operasyonu olduğunu savunan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası ise “Darp iddiaları yalan, UBER haksız kazanç elde ediyor” dedi.

        HARBİYE'DE TAKSİCİ DEHŞETİ

        Şişli'de bir taksi sürücüsü, içerisinde yolcu olan UBER şoförüne saldırdı. Bıçakla aracı çizen ve tekmeleyen taksi şoförü, kadın yolcuların korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Uber şoförü, aracını taksi şoförünün üzerine sürerek saldırıdan kurtuldu.

        İHA'nın haberine göre olay gece 01.30 sıralarında Harbiye'de yaşandı. Gece arkadaşları ile eğlenen kadınlar, UBER uygulamasıyla araç çağırarak evlerine gitmek istedi. Araç ilerlerken birden önlerini bir taksi sürücüsü kesti. Aracından bıçakla inen taksi sürücüsü, UBER şoförünün üzerine yürüdü. Şoförün kapıyı açmaması üzerine daha da sinirlenen taksi sürücüsü, önce lastikleri kesti ardından aracı tekmeleyerek çizmeye başladı. Bu sırada araçta bulunan kadınlar ise büyük panik yaşadı. Çığlıklar atarak telefonla yardım isteyen kadınların korku dolu anlara kameraya da yansıdı. Taksicinin üzerine sürerek saldırıdan kurtulan UBER sürücüsü, hızla uzaklaştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ