Ozan Kabak'a sert eleştiri: Kendini Zidane mı sanıyor?
Norwich City forması giyen Ozan Kabak, takımının Leeds'e yenildiği karşılaşmanın ardından hedefteydi! Jamie Redknapp milli futbolcu için "Kendini zirve dönemindeki Zidane sanıyor" sözleriyle eleştirdi
Sky Sports'ta Premier Lig yorumculuğu yapan eski futbolcu Jamie Redknapp, ligin dibinde yer alan Norwich City'yi acımasız biçimde eleştirdi.
1991-2002 arasında 11 yıl Liverpool forması giyen Redknapp'ın eleştirilerinden Ozan Kabak da nasibini aldı.
Genç savunmacıyı topla fazla oynadığı için eleştiren Redknapp şu sözleri kullandı:
"Ozan Kabak galiba kendini zirve dönemindeki Zinedine Zidane sanıyor. Kendi ceza sahasında topla 360 derece dönmeye çalışıyor. Bundan vazgeçmesi lazım. Savunmada yaptıkları bu basit hatalar onlara pahalıya mal oluyor."
"Kalecinin de hatası var, ama bir savunma oyuncusu olarak problemin temeline inip kendi yarı sahasında riskli hareketler yapmayı bırakmalı. Bu aptalca bir hataydı."
LİGDE GALİBİYETLERİ YOK
Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Norwich City, 10 maçta iki beraberlik, sekiz mağlubiyet ve iki puanla son sırada. Geride kalan bölümde sadece üç gol atabilen Norwich, kalesinde ise tam 25 gol gördü.
6 MAÇA ÇIKTI
Bonservisi Schalke'nin elinde olan Ozan Kabak, sezon başında bir yıllığına Norwich'e kiralanmıştı.
Ozan, geçen sezonun ikinci yarısını ise o dönemde sakatlıklar nedeniyle kadro darlığı yaşayan Liverpool'da kiralık olarak geçirmişti.
21 yaşındaki milli oyuncu, bu sezon Norwich formasıyla altı maça çıktı.