Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Özge Ulusoy: İşine bak Victoria Beckham! - Magazin i
        1

        Manken ve sunucu Özge Ulusoy, Victoria Beckham'ın ikonik pozunu verdi.

        2

        Bu kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Ulusoy, gönderisine, "Victoria, işine bak kardeşim!" şeklinde esprili bir not düştü.

        Özge Ulusoy'un paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

        3

        Beckham, geçtiğimiz günlerde 9 yaşındaki kızı Harper Seven'e verdiği pozu, "Isındım ve evden çalışma haftası için hazırım" notuyla Instagram hesabından yayınlamıştı.

        4

        Özge Ulusoy, geçtiğimiz aylarda bir sosyal medya hesabının beslenme şeklini eleştiren paylaşımlar yapmasına tepki göstermişti.

        5

        Sık sık spor yapan ve fit vücuduyla dikkat çeken Ulusoy, yaptığı paylaşımda takipçilerine yalan söylemediğini belirtmişti.

        6

        "PAYLAŞIMLARIMA ASLA İNANMIYOR"

        37 yaşındaki Ulusoy, sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

        Tatlış bir hesap var benim yemek paylaşımlarıma asla inanmıyor ve her seferinde bununla ilgili bir paylaşım yapıyor. Kendisine buradan cevap vereyim; haftada 5-7 gün, 2 saatin üzerinde antrenman yapıyorum. Cardio hayatımın büyük bir parçası… Hafta içi 2 öğün protein ağırlıklı besleniyorum, hafta sonları da kendime full izin veriyorum.

        7

        "BEN DE NORMAL BİR İNSANIM"

        Zaten bu kadar çok sporun bir amacı da daha özgür kaçamak yapabilmem. Dün kaç donut yedim diye merak etmiş. Dört! İki tanesi Bavyera kremalı, iki tanesi da orijinal… Öğlen de mantı yedim hatta.

        Bana sorsa yalan söyleyip, takipçilerimi kandırmayacağımı bilirdi halbuki! Hele ki sağlıksız bir şeyler yediğim konusunda… Neyse içi rahatlar belki çünkü ben de normal bir insanım, çok da şey etmesin.

        8

        Son dönemlerde estetik yaptırdığı da iddia edilen Ulusoy, şunları söylemişti:

        İyi yaş alıyorum demek ki, dikkat çekiyor. Ben bununla mutlu oluyorum. Sosyal medya hesabıma yaptırdığım her şeyi koyuyorum. İnsanların estetiği nasıl anladıklarına bağlı.

        Plastik cerrahi ise ben ameliyat olmadım ama hep söylüyorum; botoks yaptırıyorum, dolgu yaptırıyorum. Zaten saklamıyorum, yaptırdığım doktorları da seve seve paylaşıyorum.

        9

        "BÖYLE ŞEYLERDEN ÇEKİNMİYORUM"

        Eğer ameliyat olmam gerekirse de olurum. İleride olacağım. Yüzümü de gerdireceğim, gerekirse yaptıracağım. Ben böyle şeylerden çekinmiyorum.

        Bakımlı olmak benim hoşuma gidiyor. Bu herkesin tercihi. Yaptırmayana da saygı duyarım, yaptırana da saygı duyarım. Mutlu olmadığım bir yer olsaydı da yaptırırdım.