Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paris Hilton: Çocuğumun adı İstanbul olabilir - Magazin haberleri
        1

        HT Magazin'de yer alan habere göre, daha önce de birçok kez ülkemize gelen Paris Hilton, bu sefer Antalya’da düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’da başmanken olarak podyuma çıkacak.

        2

        Defile öncesi The Land of Legends Otel’de gazetecilerle buluşan medyatik güzel, Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan’la soruları cevapladı.

        3

        Dünya çapında tanınan magazin yıldızı, ilk hedefinin çocuk sahibi olmak ve bir aile kurmak olduğunu anlattı. Kendisine ait üç oteli olan Hilton, “İş ve kariyer olarak doluyum. Artık evlenip anne olmak için gün sayıyorum. Çocuklarımı büyütmek istiyorum” dedi.

        4

        Antalya’ya nişanlısı Chris Zykla ile gelen Paris Hilton, nişanlısının evlilik teklifi yaparken taktığı, 2 milyon dolar değerindeki çok konuşulan yüzüğünü takıyordu.

        5

        ‘Çocuğumun adı İstanbul olabilir’

        Fransa’nın başkenti Paris ismini taşıyan Hilton, ileride doğacak olan çocuklarından birinin adını çok sevdiği şehirler arasında olan İstanbul ya da Londra koyabileceğini belirtti.

        6

        Türkiye’yi çok sevdiğini dile getiren güzel model-şarkıcı, “İstanbul Boğazı’nda tekne turu yapmak ve Kapalıçarşı’yı dolaşmak vazgeçilmezim. Herkese buraye gelmesini tavsiye ediyorum” dedi.