Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Paris Hilton'un annesi Kathy Hilton restorandan masa örtüsüne sarınarak çıktı! - Magazin haberleri
        1

        Dünyanın en zengin ailelerinden birine mensup olan Kathy Hilton, şaşırtan bir harekete imza attı. Anne Hilton, geçtiğimiz gün kızları Paris ve Nicky ile birlikte bir yardım etkinliğine katıldı.

        2

        KIRMIZI-BEYAZ RENKLİ BİR ELBİSE GİYDİ

        Evinden çıkarken ünlü bir moda markasının imzasını taşıyan kırmızı-beyaz renkli bir elbise giyen Kathy Hilton, Real Housewives of Beverly Hills için kamera karşısına geçti.

        3

        ELBİSESİNİ ARKADAŞI TAŞIDI

        63 yaşındaki Hilton, dostlarıyla birlikte Los Angeles'ın en gözde restoranlarından birinde akşam yemeği yedi. Fakat Kathy Hilton, çıkışta beyaz bir masa örtüsüne sarınıp çıktı. Gerçeği basın mensuplarından da gizlemeyen Kathy Hilton, "Masa örtüsüne sarındım." dedi. Kilton'un o gün giydiği elbiseyi ise yakın arkadaşı Elliot Mintz'in taşıdığı görüldü.

        4

        "İÇECEK DÖKÜLMÜŞ OLABİLİR"

        Herkes, restoran çıkışı arkadaşı Faye Resnick ile kol kola görüntülenen Kathy Hilton'un elbisesine ne olduğunu merak etti. Bazı kişiler kıyafetin üzerine herhangi bir yiyecek ya da içecek dökülmüş olabileceğini ileri sürdü. Bazıları da kıyafetin herhangi bir yerinin yırtılmış ya da sökülmüş olabileceğini savundu. Bu konuda ne Kathy Hilton ne de sözcüsü herhangi bir açıklama yaptı.

        5

        "MASA ÖRTÜSÜNÜ, ELBİSESİNDEN DAHA ÇOK BEĞENMİŞ OLABİLİR"

        Fakat sosyal medyada ve konunun yer aldığı Magazin sitelerinde Kathy Hilton'un restoranın masa örtüsüne sarınmasıyla ilgili olarak esprili yorumlar da yapıldı. Bir kullanıcı "Kathy, restoranın masa örtüsünün kendi kıyafetinden daha güzel göründüğünü anlamış olabilir." diye yorum yaptı. Bir başkası da "İstese asistanını gönderip kendisi için yeni bir kıyafet getirtebilirdi." şeklinde görüşünü bildirdi.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ