Photoshop değil gerçeğin ta kendisi!
İspanyol aktör Javier Botet'in nadir karşılaşılan genetik durumu, onu korku filmlerinin aranılan yüzü yaptı. Botet, genetik durumu sayesinde şu filmlerde oynadı: Slender Man (Slender Man), Xenomorph (Alien: Covenant), Crooked Man (The Conjuring 2), Faceless Man (The Crucifixion), Keyface (Sinsi: The Last Key), Mama (Mama) ve Mara (Mara)
Giriş: 2019-06-07 11:48:44 Güncelleme:
1
İspanyol aktör Javier Botet'in nadir karşılaşılan genetik durumu, onu korku filmlerinin aranılan yüzü yaptı.
2
Botet'in uzun olan parmakları, el, kol ve bacaklarıyla korku filmlerindeki canavarları canlandırması için bilgisayara ihtiyaç duyulmadığı, bunun yerine sadece makyaj yapıldığı belirtiliyor.
3
Marfan Sendromu, Botet'in aşırı uzamasına (1.98), uzuvlarını ve parmaklarını çeşitli şekillerde bükebilmesine olanak sağladı. Bu durum da Botet'in korku filmlerinde aranılan isimlerden biri olmasına zemin hazırladı.
4
Botet, sendromu sayesinde şu filmlerde rol aldı:
Slender Man (Slender Man), Xenomorph (Alien: Covenant), Crooked Man (The Conjuring 2), Faceless Man (The Crucifixion), Keyface (Sinsi: The Last Key), Mama (Mama) ve Mara (Mara).
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ