Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Porto Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler - Futbol Haberleri

        Porto Liverpool maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorusu futbolseverler tarafından merakla takip ediliyor. İlk maçta 2-0 skorla sahadan galibiyetle ayrılan Liverpool, deplasmanda skor avantajını elde ederek adını yarın finale yazdırmak istiyor. Turu atlayan takım yarı finalde Manchester City Tottenham maçının galibi ile eşleşecek. İşteMuhtemel 11'ler...

        PORTO LİVERPOOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş karşılaşması olan Porto Liverpool maçı 17 Nisan Çarşamba günü saat 22.00'da beIN Sports 2 kanalında canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmanın düdüğünü iseHollandalı hakemDanny Makkelie çalacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        Porto:Casillas, Telles, Felipe, Pepe, Militao, Corona, Herrera, Pereira, Otovio, Soares, Marega

        Liverpool:Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Keita, Salah, Firmino, Salah

        SAKAT VE CEZALI İSİMLER

        Ev sahibi ekipte Wilson Manafa maç kadrosuna alınmadı. Jesus Corona’nın durumu ise maç saatinde netleşecek. Live’de ise antrenman eksikliği bulunan Chamberlain ile hastalığı bulunan Dejan Lovren kadroda olamayacak.

        PORTO’NUN GALİP GELEMİYOR

        Tarihlerinde daha önce 7 kez mücadele eden takımların karşılaşmaları 3 kez beraberlikle tamamlanmış 4 kez de Liverpool sahadan galip ayrılan taraf olmuştu. Porto’nunsa henüz bir galibiyeti bulunmuyor.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ