Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler PTT Kargo saat kaça kadar açık? Cumartesi teslimat yapıyor mu? PTT Kargo takip - Merak Edilenler Haberleri

        PTT Kargo taşımacılığı ile ilgili merak edilen tüm sorularınızın cevaplarını sizler için derledik.

        PTT Kargo Çalışma Saatleri Nedir?

        REKLAM

        PTT Kargo hafta içi saat 08:30 - 12:30 & 13:30 - 17:00 arası hizmet vermektedir.

        PTT Kargo cumartesi günleri de saat 08:30 ile 13:30arasında alım yapıyor fakat bu hizmet her şube için geçerli değildir. Sadece merkezi ve yoğunluğu çok olan şubeleri için geçerlidir. Ayrıca bayram ve resmi tatil günlerinde kapalı olan PTT şubeleri, dini bayramların 1. gününden sonraki günlerde PTT dağıtım işlemleri yapmaya devam ediyor.

        PTT Kargo Öğlen Saatlerinde Hizmet Veriyor mu?

        Yoğun ve merkezi şubelerde öğlen saatlerinde hizmet verilirken kırsal şubelerde ise öğlen arası kapalı oluyor.

        PTT Kargo Hafta Sonu Açık mı?

        Merkezi bölgelerde bulunan PTT şubeleri dışında tüm PTT şubeleri cumartesi ve pazar günü kapalıdır. Sadece merkezi bölgelerde ki PTT şubeleri cumartesi günü saat 13.30 kadar hizmet vermekte fakat Pazar günü tüm şubeler kapalıdır.

        Kargo Alımı Saat Kaça Kadar Yapılıyor?

        REKLAM

        PTT Kargo, adresinizden kargo alımını hafta içi 08:30 ile 16:30 saatleri içerisinde alırken hafta sonu açık olan şubelerinden ise 08:30 ile 13:00 saatleri arasında almaktadır.

        Kargo Dağıtımı Saat Kaça Kadar Yapılıyor?

        PTT Kargo, dağıtımını hafta içi 08:30 ile 16:30 saatleri arasında gerçekleştirmektedir. Cumartesi günü ise açık olan şubelerde 08:30 ile 13:00 saatleri arasında yapmaktadır. Ayrıca PTT Kargomatlar bulunmaktadır. Kargoyu PTT şubesine verirken alıcının cep telefonu bilgilerinin alınması şartıyla adreste teslimi sağlanamayan ihbarlı gönderiler veya PTT iş yerinde kabul sırasında Kargomat varışlı olarak gönderilen gönderilerin 7/24 hizmet veren, alıcısının adresine en yakın Kargomatlara bırakılması ile müşterilerimizin bu makinelerden gönderilerini mesai saatleri dışında da kolayca alabilmelerini sağlamaktadır. Alıcıların SMS ile kendilerine gönderilecek olan akıllı şifre ile SMS içeriğinde belirtilen “PTT Kargomat 7/24” cihazından gönderilerini teslim alabilmektedir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ