Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Putin'in görüştüğü doktorda koronavirüs tespit edildi! - Haberler

        Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Moskova'da koronavirüs hastalarını ziyaret ettiği hastanenin başhekiminin koronavirüse yakalandığı açıklandı.

        Putingeçen hafta Moskova Bölgesi'ne bağlı Kommunarka kentine giderek koronavirüs hastalarının tedavi edildiği hastaneyi ziyaret etmişti. Rusya Devlet Başkanı'nın hastanede görüştüğü başhekim Denis Protsenko'ya koronavirüs tanısı koyulduğu açıklandı.

        Başhekimin koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov bir açıklama yaptı. Peskov, Putin'e düzenli olarak koronavirüs testlerinin yapıldığını ve her şeyin yolunda olduğunu belirtti.

        REKLAM
        KORONAVİRÜS SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

        "NEDEN EL SIKIŞMAYA DEVAM EDİYOR BİLMİYORUM"

        Öte yandan geçtiğimiz günler Kremlin Sözcüsü Peskov Putin'in neden el sıkışmayı sürdürdüğüne ilişkin soruya, "Nedenini bilmiyorum, size açıklayamam. O bunu yapmaya devam ediyor. Elbette, gerekli tüm önlemler ve dezenfeksiyona uyarak"şeklinde cevap vermişti.

        Açıklanan son verilere göre, Rusya'da koronavirüs tespit edilen vaka sayısı 2 bin 337 iken bugüne kadar virüs sebebiyle 17 kişi hayatını kaybetti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ