Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş'tan MÜYAP başkanı Bülent Seyhan'ın o sözlerine yanıt - Instagram Magazin haberleri
        1

        MÜYAP başkanı Bülent Seyhan, son döneme damgasını vuran Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş hakkında açıklama yaptı.

        2

        MÜYAP başkanı Seyhan, "Zamanında Ajdar’a haksızlık ettik. Oysaki zararsızdı. Ama Reynmen sektöre zarar verdi" dedi.

        3

        Reynmen, MÜYAP Başkanı Bülent Seyhan'ın sözleri üzerine sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

        4

        Ünlü YouTuber, Ela ve Derdim Olsun şarkıları ile yakaladığı başarısı yüzünden üzerine gelindiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

        5

        Beni siz var etmediniz ve siz de yok edemeyeceğinizi bildiğiniz için bu kadar kuduruyorsunuz değil mi? Müzik yapacak arkadaşlara sesleniyorum; hiçbiriniz müzik şirketiyle anlaşmayın! Hepiniz onlardan kat ve kat üstünsünüz.

        6

        Şu an benim üstüme gelmelerinin ve sanatçılarını kötü konuşturmalarının en büyük sebebi sahip oldukları müzik şirketlerinin hiçbirinin beni satın alamayacağını bilmesi. Velhasıl kelam kedi uzanamadığı ciğere 'Ajdar’a haksızlık etmişiz' diyor.

        7

        O var ettiğiniz sanatçıların hepsi hayatta bir yere gelmek için bastırılmış tiplerken, ben onlardan biri değilim. Benim bağlanılmışlığım yok. Hiç de lafımı esirgemem. Susuyorum ama söylenecek şeyim yok değil.

        8

        Şu anda konuşmamın tek nedeni iki şarkı yapıp dinlettiğim için aileme kadar ithamda bulunulmuş olması. Kişi kendinden bilir işi. Ben o değilim.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ