Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Robin van Persie'nin bitmeyen sakatlıkları, Feyenoord'u da çileden çıkardı! - Futbol Haberleri
        1

        Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde sakatlık problemleriyle sarı-lacivertli camianın büyük tepkisini çeken Van Persie için durum Hollanda'da da farklı değil!

        2

        Voetball International'in haberine göre Fenerbahçe formasıyla sakatlıkları nedeniyle sık sık formadan uzak kalan Hollandalı yıldız, Feyenoord ile de yol ayrımına geldi.

        3

        Haberde Feyenoord yönetiminin fazla maç kaçırdığı için Van Persie ile yola devam etmek istemediği kaydedildi!

        4

        Öte yandan Tecrübeli yıldızla Feyenoord arasındaki sözleşmede yer alan madde de dikkat çekti!

        5

        34 yaşındaki yıldızın sözleşmesinde iki taraftan birinin isteği üzerine sözleşmenin fesih edileceği maddesinin olduğu bildirildi.

        6

        14 YIL SONRA GERİ DÖNMÜŞ VE HEYECAN YARATMIŞTI

        Van Persie, 14 yıllık aranın ardından devre arasında eski kulübü Feyenoord'a geri dönmüş ve ilk lig maçına Utrecht karşısında çıkmıştı.

        7

        Feyenoord formasıyla ilk golünü 4. maçında, Groningen karşısında atan Van Persie, 11 çıktığı ilk maç olan Heracles karşılaşmasında da rakip fileleri havalandırmıştı.

        8

        Hollandalı yıldız, KNVN Kupası yarı finalinde oynanan Willem II Tilburg maçında ise kariyerinin 300. golünü kaydetmişti.

        9

        O dönem rakip fileleri sık sık havalandıran Van Persie, Fenerbahçelilerin tepkisini çekmişti.

        10

        FEYENOORD'DA BIRAKMAK İSTEDİĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

        Geçen günlerde çocuklar için düzenlenen bir basın toplantısında konuşan yıldız futbolcu, "Önümüzdeki yaz 35 yaşında olacağım. Normal hayat için yaşlı sayılmaz ama futbol için durum biraz farklı. Feyenoord, benim son takımım olacak" ifadelerini kullandı.

        11

        Genç taraftarlara nasihatler veren Van Persie, "Sizin yaşınızdayken çok antrenman yapardım. Yapmaya mecbur olduğum için değil, daha iyi olmak istediğim için çok sıkı çalışırdım. Antrenmanları da çok severdim. Siz de çalışmalarınızı iyi yapın, gerisi zaten gelecektir." yorumunu yaptı.

        12

        FENERBAHÇE'DE EN SON AĞUSTOS AYINDA OYNAMIŞTI!

        Sarı-lacivertli formayı üzerine son olarak 24 Ağustos'taki UEFA Avrupa Ligi play-off turu mücadelesinde Vardar karşısında giyen yıldız futbolcu, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 4 resmi mücadelede oynayabildi.

        13

        Van Persie, son golünü Süper Lig'de 22 Mayıs 2017 tarihinde oynanan maçta Gençlerbirliği'ne karşı atmıştı.

        14
        15

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ