Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Adak Adamak Ne Anlama Gelir? Rüyada Adak Görmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada Adak Görmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada adak adamak rüya sahibinin çok istediği bir konu hakkında yardım beklediğine işaret eder. Rüyada kişi bir şeyler adadığını görmesi, hayırlı işler yapacağına kişinin hayatında önemli olaylar olacağına delalettir. Rüyada adak olan kurban eti yediğinizi görmek, birisi hakkında kötü şeyler söylediğinize işarettir. Rüyada adak eti dağıttığını görmek, günahlarınızın bağışlanacağına işarettir. Rüyada adak görmenin anlamı nedir? Rüyada adak adadığını gören kimse, bir sorunu çözmek için başkasından yardım beklemektedir. Yani kendi çabasıyla durumu düzeltemeyeceğine inanır. Rüyada bir şey adamak veya şart koşmak başka türlü bir sözü yerine getirmek, korkulardan kurtulmaya, fayda ve menfaatlerden kurtulmaya veya oruç tutmaya işaret eder. Rüyada başka bir kişinin adak adadığını görmek, o kişinin ticari girişimlerinde başarılı olacağına ve kısa sürede kendi şirketini kuracağına işaret eder. Bir kimse rüyasında adak keçi görmesi veya keçiyi kurban ettiğini görmesi, rüyayı gören kişinin kısa sürede o mülkün sahibi olacağına yorumlanır.

        Rüyada Adaklık Kurban Kesmek

        Rüyada adaklık kurban kesmek, iyi şanslar getirecek rüyalardandır. Rüyayı gören kişinin hanesinin bolluk ve bereket içinde olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına işaret eder. Rüya sahibi kalbini açık tutmalı ve doğru yoldan ayrılmamalıdır. Sakin kalırsa işlerinin hayırlara vesile olacağı rivayet edilir. Rüyada adaklık kurban kestiğini görmek, kişinin ticari hayatında yorulacağına fakat mal ve mülk sahibi olacağına delalettir. Rüyada adaklık kurban kesmek kişinin evinin huzurlu olacağına da delalettir. Rüya sahibinin rüyasında adaklık deve kurban ettiğini görmek, kişinin hayatında köklü değişikliklerin olabileceğine ve bu değişikliğin herkes için hayırlı olacağına işaret eder. Bir kimsenin rüyasında bir başkasının kurban kestiğini görmesi, rüya sahibinin karşısına hayırlı ve kazançlı işlerin çıkacağına işaret eder.

        Rüya tabircilerinin yorumlarına göre, rüyada kurban kesmek, kişinin büyük hayırlara imza atacağına, mutlu ve huzurlu olacağına, vatan ve millet menfaatine olacak evlatlar yetiştireceğine işaret eder. Aynı zamanda, bir rüyadaki fedakârlık, arzularınızın ve hayallerinizin gerçekleşmesinin habercisidir. Rüya sahibinin rüyasında bir başkasının kurbanını kestiğini görmesi, bu kişinin yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok sevap kazanacağına ve her zaman insanlar için bir şeyler yapmak isteyeceğine işaret eder. Bu, rüyada başkasının kurbanını kesen kişinin başına çok hayırlı rivayetlerin geleceğine delalet eder. Rüyada büyükbaş hayvan kurban ettiğini gören rüya sahibinin işi hayırlı, ailesi bolluk ve bereket içinde olur. Rüyada adak için büyükbaş kurban kesmek, hayırlı işlere ve güler yüzlü bir eşe işaret eder. Rüyayı gören kişi kadın ve çocuk bekliyor ise kişinin doğurganlık dönemi başlar. Kazanılan para helal olur.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Türker Üner
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ