Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Kertenkele Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Siyah Kertenkele Öldürmek Anlamı Nedir?

        Rüyada Kertenkele Görmek

        Genellikle kişinin yaşayabileceği bir sağlık probleminin habercisidir. Aynı zamanda rüya sahibinin etrafında kötü niyetli kişilerin bulunduğu şeklinde de yorumlama yapılmaktadır. Bundan dolayı da çok dikkatli hareket etmesi gerektiğini söylemektedir.

        Arayı bozmak isteyen kötü niyetli bir adamın da habercisi olabilmektedir. Rüya sahibinin kendisine çok dikkat etmesi gerektiği söylenmekte ve çok yakın bir arkadaşından da kendisini koruması gerektiği dile getirilmektedir.

        Rüyada Kertenkele Öldürmek

        Rüya sahibinin kötü niyetli bir arkadaşı ile arasının bozulacağının habercisidir. Bundan dolayı da rüya sahibinin bazı tehlikelerden uzaklaşacağına işaret etmektedir. Bunun yanı sıra bir düşmanının olduğuna ve düşmanına karşı galip geleceğine işaret etmekte olduğu söylenmektedir. Rüyada kertenle öldürmek detaylara göre farklı yorumlar çıkarabilmektedir ancak genel anlamı ile bu şekilde yorumlanmaktadır.

        REKLAM

        Rüyada Büyük Kertenkele Görmek

        Bir düşmanın var olduğunun habercisidir. Eğer rüyada görülen kertenkele büyük ise kişinin düşmanının kötülüğünden emin olması gerekmektedir. Genellikle büyük bir kertenkele görülmesi hayırsız durumlar ile yorumlanmaktadır. Ancak bazı rüya yorumcularına göre ise dedikoducu bir kişinin varlığının habercisidir.

        Rüyada Yeşil Kertenkele Görmek

        Dine düşman olan bir kişinin varlığının habercisi olarak yorumlanmaktadır. Aynı zamanda rüya sahibinin düşman olduğu kişi ile barışacağının da habercisidir. Bazı rüya yorumcuları tarafından bu rüya hayra yorulmakta ve güzel bazı anlamlar çıkarılabilmektedir. Rüyada yer alan detaylara bağlı olarak anlamlar değişim göstermektedir.

        Rüyada Kertenkele Yavrusu Görmek

        Kişinin hayatında bulunana dertlerin ve sıkıntıların son bulacağının habercisi olan bir rüyadır. Aynı zamanda rüya sahibinin artık bazı sorunları çözmesi gerektiğinin de habercisidir. Çünkü bu sorunları şimdi çözmez ise ileride daha büyük sorunlar yaşanabilmektedir. Rüyada kertenkele yavrusu görmek rüya sahibinin çok dikkat etmesi gerektiğinin de habercisi olarak yorumlanmaktadır.

        REKLAM

        Rüyada Kertenkele Isırması

        Kuvvetli bir düşmanın var olduğunun habercisidir. Kişinin akrabalarından veya yakın çevresinden birinin kötü niyetli olduğunun habercisidir. Bundan dolayı oldukça dikkatli davranılması ve kişinin kendini insanlara çok açmaması gerekmektedir. Bu kötü niyetli kişiler zarar verecek bazı durumları oluşturma ihtimali bulunmaktadır.

        Rüyada Siyah Kertenkele Görmek

        Rüya sahibinin bazı sağlık sorunları ile karşı karşıya kalacağının habercisidir. Bunun yanı sıra çevresinde bulunmakta olan bazı kötü ve fesat insanların olumsuz planlar yaptığının da habercisidir. Rüyada siyah kertenkele görmek ara bozmak isteyen kötü niyetli insanların da habercisidir. Bunlardan dolayı da rüya sahibinin attığı adımlara çok dikkat etmesi gerekmektedir.

        Rüyada Beyaz Kertenkele Görmek

        Rüyada kertenkele görülmesi kişinin çok mutlu ve huzurlu günler geçireceğinin habercisidir. Genel olarak hayatında yaşadığı bazı sorunların artık son bulacağına ve bununla birlikte bazı sorunların zamanla biteceğine işaret etmektedir. Rüyada beyaz bir kertenkelenin görülmesi aynı zamanda hayat ile alakalı yeni kararlar alınmasının da habercisi olabilmektedir. Yaşanılacak olan yeni güzelliklere işaret etmekte olan olumlu bir rüya olarak kabul edilmektedir.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ