Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada Tabut Taşımak Ne Anlama Gelir? Rüyada Tabut Taşıdığını Görmenin Anlamı Nedir?

        Rüyada tabut görmek çok şey ifade eder. Rüyada görülen tabutun konumu, rüyanın olumlu ya da olumsuz olarak yorumlanmasında etkili olabilir. Yani boş tabut yakınlarınızdan birinin ölümüne, dolu tabut ise aile üyelerinden birinin ölümüne işarettir. Ayrıca rüyada tabut görmek, sıkıntılardan ve borçlardan kurtulmak anlamına gelir. Tabut aynı zamanda şansın ve şansın kapanması anlamına da gelir. Rüyada tabutun içinde kendinizi görmek, zenginlik, bereket ve mutluluk dolu bir hayat yaşayacağınıza işarettir.

        Rüyada birden fazla tabut görmek, kişinin hayatında beklenmedik olumsuzluklarla karşılaşacağına ve sevdikleriyle ilişkilerinin bozulacağına delalettir. Bir başka anlamda da çok para kazanarak daha iyi bir pozisyona geçeceğinize işarettir. Rüyada birden fazla tabut görmek, kişinin iş hayatında beklenmedik sürprizlerle karşılaşacağına delalettir. Rüyada birden fazla tabut görmek, rüyayı gören kişinin beklenmedik bir haberle karşılaşacağına işarettir.

        REKLAM

        Rüyada Tabut Taşırken Düşürmek

        Rüyada tabut taşıyan insanları görmek, birbirine destek olan, zor zamanlarda birbirine güç ve destek veren insanlarla bir araya gelmeye işaret eder. Rüyada tabut taşıyan kadın görmek, kadının başarısına, zaferine ve kadın dayanışmasından dolayı kazanca işarettir. Rüyada tabut taşıyan çocukları görmek, kapasitesini aşan sorumluluklar altına giren ve dolayısıyla sıkıntı içinde olan kişilerden biri olmaya delalettir.

        Rüyada tabut taşıdığını görmek, rüyayı gören kişinin hayır, rahatlık bulacağına işarettir. Rüyada sevilen birinin tabutunu taşımak, rüyayı gören kişinin baş etmesi gerekecek, manevi açıdan bir olay yaşayacağına işarettir. Rüyada tabut taşırken düşürmek kişinin iş hayatında beklenmedik sürprizlerle karşılaşacağına delalettir.

        Rüyada Tabut Taşıyan İnsanları Görmek

        REKLAM

        Rüyada tabut taşıyanları görmek, kötü günde birbirine destek olan kişilerin güç ve destek vermesine ve bu insanları bir araya getirecek bir gelişmeye işarettir. Rüyada tabut taşıyan kadın görmek, kadının başarısına, zaferine ve kadın dayanışmasından dolayı kazanca işarettir. Bu durum kadınların. Rüyada tabut taşıyan insanları görmek zenginliğe, mala ve servete işaret eder. Rüyada öldüğünü ve bazıları tarafından tabutla mezarlığa götürüldüğünü ancak gömülmediğini görmek, yücelmeye ve iyi bir makama işarettir.

        Rüyada Tabut Taşıyanların Arasında Olmak

        Bir kimsenin rüyada tabut taşıdığını görmesi, o kimsenin beklenmedik bir kaynaktan büyük bir para elde edeceğine veya kendisine yakın bir kimseden miras kalacağına delalettir. Bir kimsenin rüyada tahta bir tabuta girdiğini görmesi, uzak bir ülkeye seyahat edeceğine veya uzun süre ailesinden ve dostlarından uzak kalacağına delalettir. Rüyada tabut taşıyanların arasında olmak kendisine ya da ailesine gelecek mal mülke işaret eder.

        Bir kimsenin rüyada tahta bir tabuttan çıktığını görmesi, o kimsenin yolculuktan sağ salim döneceğine veya çektiği bir sıkıntıdan veya hastalıktan kurtulacağına delalettir. Bir kimsenin rüyada tahta tabut aldığını görmesi, onun hayatında statü, şeref ve otorite kazanacağına, insanlar tarafından sevilip takdir edileceğine delalettir. Rüyada altın veya gümüş bir tabut görmek, hamile kimse için doğacak sağlıklı bir erkek çocuğuna işaret eder. Rüyada büyük bir tabut görmek, kişinin elde edeceği büyük ve bereketli bir geçim kaynağına, ayrıca büyük miktarda paraya delalet eder. Tabutun şekli ve büyüklüğü ele geçecek malın ne ölçüde olacağını gösterir.

        REKLAM
        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ