Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Rüya Tabirleri Rüyada yüzük görmek ne anlama gelir? Rüyada yüzük görmenin anlamı

        Rüyada yüzük görmek hayırlıdır. Bol rızka, hayırlı bir evliliğe işaret eder. Rüyada yüzük görmek bir nevi kısmet kapınızın açılacağına işaret eder. Peki rüyada nikah yüzüğü takmak, gümüş yüzük takmak, altın yüzük takmak, tektaş yüzük takmak ne anlama gelir? Rüyanızın anlamı ve daha fazlası haberimizde...

        Rüyada yüzük görmek

        Rüyada yüzük görmek; eşe, cariyeye, çocuğa, velayete, ev veya araba satın almaya; yüzük taşının düşmesi çocuğunun ölmesine ya da malından bir şey kaybetmeye, altın yüzük; kadın için süs ve güzelliğe, sevgi ve itibara, erkek için zillet ve meskenete (hor ve hakir olmaya), demir yüzük; zorluk ve çetinlikten sonra hayra nail olmaya, fil dişinden yahut kemikten yüzük; kadın için iyilik ve hayra, gümüş yüzük; erkek için mülk ve saltanata, yüzük bulmak evlenmeye, çocuğu olmasına, işlemeli yüzük bulmak; ev, hanım, binit (hayvan veya otomobil) cariye gibi, daha nice sahip olmadığı şeylere nail olmaya, yüzük kaşının sallanması görev ve yetkilerinin alınmasına, dar yüzük; zorluğu olan şeye malik olmaya, emanet yüzük; devamlı olmayan bir şeye sahip olmaya delalet eder.

        REKLAM

        Rüyada nikah yüzüğü takmak

        Rüyasında nikah yüzüğü takanlar ya da aldığını gören genç kızların ya da erkeklerin bekar ise yakın zamanda evleneceklerine yorumlanır.Evli kişilerin nikah yüzüğü taktığını görmesi ayrılma korkusu yaşadıklarına yorumlanır. Nikah yüzüğünü parmağınızdan çıkardığınızı gördüyseniz ilişkinizin bozulmak üzere olduğuna ya da sevdiklerinizle ailenizle, arkadaşlarınızla ya da iş arkadaşlarınızla bir sorun yaşadığınıza veya yaşayabileceğinize yorumlanır.Rüyada nikah yüzüğü takmanın ya da almanın diğer bir anlamı da iş hayatınızda büyük başarılara imza atacağınıza, kariyer ve mevkii sahibi olup, saygınlık görerek bol para kazanacağınıza yorumlanmaktadır.Gördüğünüz rüyadaki yüzük ne kadar net, parlak ve göz alıcı ise mutluluk ve başarılarınızo derece güzel olacak demektir.

        REKLAM

        Rüyada gümüş yüzük görmek veya takmak

        Rüyada gümüş yüzük görmek beklediğiniz ya da beklemediğiniz bir yerden elinize mal ya da para geçeceği anlamına gelir. Erkeğin gümüş yüzük görmesi malının ve mülkünün artacağına saltanata ereceği anlamında yorumlanır. Ele geçen malın ve mülkün helal olduğu anlamına da gelir.Gümüş yüzük görenlerin ilminin ve bilgisinin artacağı rüya tabiri olarak da yapılmaktadır.

        Rüyada altın yüzük görmek veya takmak

        Rüyada altın yüzük takmak hayırlıdır. Altın yüzük gören kişi kadın ise güzelliğine düşkün olduğuna ve sevgi gören biri olduğuna ve hayatında itibarlı bir yeri olduğunu gösterir. Yüzüğü gören kişi erkek ise malını ve parasını hor kullandığına yorumlanır.Bazı rüya tabirlerinde altın yüzük erkek için haram kabul edilir ve olumlu yorumlanmaz. Fakat altın değerli ve parlak bir madde olduğundan gören kişinin erkek ya da kadın ayırt etmeksizin iyi bir anlamı vardır.Rüyada altın yüzük görmek bekarlar için evlilik olarak da yorumlanabilmektedir.

        REKLAM

        Rüyada tektaş yüzük görmek veya takmak

        Rüyada tek taş yüzük taktığınızı görmek yakın zamanda evlilik teklifi alarak evleneceğiniz anlamına gelir. Gördüğünüz yüzük ya da yüzüğün taşı ne kadar net ve parlak ise evliliğiniz o kadar yakın demektir. Eğer yüzüğü çok net göremediyseniz biraz daha uzun sürede bir evlilik teklifi alıp evleneceğiniz anlamına gelir.

        Rüyanızın genel yorumu

        Salime'ye göre; parmağına taktiği yüzük, her zaman taktığından başka ise, evlenerek bir çocuk sahibi olmasına delalet eder. Yüzüğünün kaşı kırmızı ise yüreği fesattır. Siyah ise çocuğu sefalet içinde büyür. Bir mescitte namaz kılarken bir yüzük bulduğunu gören, iyi bir kadınla evlenir. Kendisine üzeri yazılı bir yüzük verildiğini görmek dinde mekruh olan mala sahip olacağına işarettir. Yüzük kaşlı değil de çiçekli ise bu rüyanın sonu hayırlıdır. Kendisine altın bir yüzük verilir ve o yüzüğün üzerindede taş olmayıp sadece nakış veya çiçek gibi süsler varsa, malından ve mülkünden bir şey eksilir veya işinden çıkarılır. Kaşı yakut olan bir yüzüğü parmağına taktığını görenin eşi kız doğurur ve çocuk çok yaşamaz. Eğer eşi hamile değilse, hamile kalır; eğer rüya sahibi bekar ise, sokağa atılmış bir kız bularak onu evlat edinir. Yüzüğünün kaşını zebercetten gören çok yaşar. Altından burma veya zincir gibi bir yüzük taktığını gören, bir işe başlar fakat o işten zarar görür. Rüyada yüzük kaşı görmek şeref, mal ve nimettir. Erkek tarafından görülürse, evlenmeye delalet eder. Eğer kaş tasları bilezik veya halhal üzerinde olursa, kız kardeş ve akrabalarla yorumlanır. Yüzüğünün taşının düştüğünü görmek, şeref ve itibarinin yokluğuna delalet eder. Yüzüğünün halkasının kırıldığını görmek, sözünün artık sayılmayacağına işarettir.

        Eğer rüyada emanet yüzük alsa, o kimse devamı olmayan bir şeye malik olur. İşlemeli bir yüzük bulduğunu gören kimse, ev, hayvan ve hanım gibi bir şeye nail olur. Yüzüklerin sokakta satıldığını görse, o kimse halkın reislerinin evini mülkünü satın alır. Bekar olan kimse rüyada yüzük takındığını görse, zengin bir kızla evlenir. Yüzük altın olursa alacağı hanım malı gitmiş bir hanımdır. Yüzüğün kaşı çocuktur. Eğer kaş mücevherden olursa tabir makam ve para ilesaltanat ve devlete, çok mala, şöhrete, izzet ve şerefe işarettir. Yüzüğün kaşı boncuktan olursa, saltanatın zayıf olduğuna işarettir. Kaşın yeşil yakuttan olduğunu gören kimsenin, mümin, alim, zekive anlayışlı bir çocuğu dünyaya gelir.

        Yahut büyük bir şeyi veya çok menfaati istemeye işarettir. Kalay yüzük, kendisinde zayıf olan bir kuvvettir. Bir kimse yüzüğünün şiddetlice çıkarıldığını görse o kimsenin devleti yahut yüzüğün nispet edildiği şey ondan gider. Yüzüğünün kaybolduğunu gören kimse malik olduğu şeyde kötü gördüğü bir şey meydana gelir ve ona sabır eder. Rüyada yüzük görmek, makam, mal, zenginlik, geçim, bolluk ve bere-kete işarettir.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kılıç
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ