Rüyasında öldüğünü gördü, kendi mezarını kazdı
Bartın'da rüyasında öldüğünü gören 72 yaşındaki Rafet Karakabak, kendi mezarını kendisi kazdı. Ölmeden mezara giren Karakabak, sevdiklerine, "Beni unutmayın" diye mesaj gönderdi
ABONE OLBartın'ın Kozcağız beldesine bağlı Ellibaş Köyünde yaşayan ve maden ocağından emekli olan 72 yaşındaki Rafet Karakabak, bir gece rüyasında öldüğünü gördü.
Rüyasının ardından köy mezarlığına giden Karakabak, anne ve babasının mezarının yanında boş bir yeri belirleyerek, kendisine mezar kazmaya başladı.
Karakabak, 60 santimetre eninde 1 metre 90 santim boyunda ve 1 metre 20 santimetre derinlikte mezar kazmaya başladı.
Yanlarını ve üst kapağını betondan yapan Karakabak, 2 günde saatlerce çalışarak mezarını tamamladı.
Gördüğü rüyanın ardından mezarını kazdığını anlatan Rafet Karakabak, "Gece rüyamda öldüğümü gördüm. Sabah uyanınca köy mezarlığındaki anne ve babamın mezarına gittim. Anne ve babamın mezarının önündeki boş alana kendi mezarımı kazmaya karar verdim. Gördüğüm rüyanın etkisinde kaldım. Hem vakit geçirmek, hem de öldükten sonra kimseye zahmet vermemek istedim. Kendi ölçümü alıp, yanları ve üst kapakları beton olan bir mezar hazırladım. Her hafta cuma günleri kendi mezarıma geliyorum. Burada bulunan anne ve babam ile diğer akrabalarıma dua okuyorum" dedi.