Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Morutan'a İtalya'dan bir teklif daha! - Son dakika Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        1

        Yeni sezon kadrosunu şekillendirmek için çalışmalar yürüten Galatasaray'da gündem maddelerinden biri de kiralık oyuncular... Kariyerini Serie B'de Pisa'da sürdüren Olimpiu Morutan, Serie A ekiplerinin de hedefine girdi.

        2

        Bir dönem Galatasaray'ın kalesini koruyan Morgan de Sanctis, sportif direktör olarak görev yaptığı Salernitana'ya yeni sezonda yapacağı transferleri belirledi.

        3

        TuttoSalernitana'da yer alan habere göre listenin başına ise Serie B ekibi Pisa'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Olimpiu Morutan bulunuyor.

        4

        Galatasaray'ın Steaua Bükreş'ten 3.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Olimpiu Morutan'ın satın alma opsiyonu ise Serie B ekibi Pisa'da...

        5

        İtalyan ekibinden 300 bin euro kiralama ücreti alan Galatasaray, Rumen oyuncunun satın alma opsiyonu da 5.5 milyon euro olarak belirlendi.

        6

        İtalya Serie B'de mücadele eden Pisa, sezon sonunda Serie A'ya yükselmeyi başarırsa satın alma opsiyonu zorunlu hale gelecek.

        7

        YENİDEN DOĞDU

        Galatasaray'da bekleneni veremeyen ve tecrübe kazanması için Pisa'ya kiralanan Olimpiu Morutan, İtalyan ekibinde adeta yeniden doğdu.

        8

        Rumen futbolcu bu sezon Pisa forması ile çıktığı 29 resmi maçta 6 kez rakip fileleri sarsarken, 7 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

        9

        Romanya, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde kendi sahasında Andorra ile karşı karşıya gelirken Morutan maça damga vurdu.

        10

        Romanya, rakibini 2-0'lık skorla mağlup ederken Morutan mücadeleyi 1 asistle tamamladı.

        11

        SALERNITANA'NIN SAHİBİ YENİ DÖNEM ZENGİNLERDEN

        Salernitana'nın Serie A'ya çıktığı dönemde Lazio'nun da sahibi olan Claudio Lottito, kurallar gereği kulübü satarken kulübü İtalya'nın yeni dönem zenginlerinden Danilo Iervolino satın aldı.

        12

        İtalya basınındaki haberlere göre kulüp 15 milyon Euro'ya Iervolino'nun olurken 43 yaşındaki İtalyan iş insanı yakın dönemde 1 milyar Euro'dan fazla gelir elde etti.

        13

        2006'da İtalya Eğitim Bakanlığı'ndan akredite edilen çevrimiçi bir üniversite kurarken üniversitelere kaydolamayan ya da üniversitelerden mezun olamayanlara lisans eğitimi veren bir ağ oluşturdu.

        14

        70'ten fazla sınav merkezi bulunan bu üniversite, İtalya'nın en büyük çevrimiçi üniversitesi olurken Iervolino kısa süre önce üniversitesini bir fona sattı ve bu sayede 1 milyar Euro'dan fazla gelir elde etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ