Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları - Futbol Haberleri
        1

        YENİ LİDER CİTY

        Devler Ligi A Grubu'nda Manchester City evinde Club Brugge'u 4-1 mağlup etti. Pep Guardiola yönetimindeki City'ye 3 puanı getiren golleri; 15'te Philip Foden, 54'te Riyad Mahrez, 72'de Raheem Sterling ve 90'da Gabriel Jesus kaydetti. Belçika ekibinin tek golünü 17'de John Stones kendi kalesine kaydetti.

        2

        9 puana yükselen City, grupta PSG'yi geçeren liderliğe yükseldi. Club Brugge ise 4 puanla 3. sırada kaldı.

        3

        PSG ZİRVEYİ KAYBETTİ

        Grubun diğer maçında ise PSG deplasmanda RB Leipzig ile 2-2 berabere kaldı. 8. dakikada Christopher Nkunku'nun golüyle 1-0 geriye düşen Fransız ekibi, 21 ve 39. dakikalarda Wijnaldum'un attığı gollerle 2-1 öne geçti. Maçta son sözü 90+'da Dominik Szoboszlai (penaltı) söyledi: 2-2.

        4

        Bu sonucun ardından PSG, 8 puanla ikinci sıraya geriledi. Gruptaki ilk puanını alan Alman ekibi ise son sırada yer aldı.

        5

        REAL'DEN 1000. GOL

        D Grubu'nda Real Madrid ağırladığı Shakhtar Donetsk'i 14. ve 61. dakikalarda Karim Benzema'nın fileleri sarsmasıyla 2-1 yendi. Ukrayna ekibinin tek golünü, 39. dakikada Fernando kaydetti.

        6

        Maçtaki ilk golüyle Benzema, Real Madrid'in organizasyon tarihindeki bininci golüne imza attı ve İspanya temsilcisi, turnuvada bu sayıya ulaşan ilk takım oldu. Grupta, puanını 9'a çıkaran Real Madrid lider konumda yer alırken, 1 puanlı Shakhtar Donetsk ise son sırada kaldı.

        7

        INTER RAHAT KAZANDI

        Grupta oynan diğer maçta ise Inter deplasmanda FC Sheriff'i 3-1 yendi. 3 puanı getiren golleri; 54'te Marcelo Brozovic, 66'da Milan Skriniar ve 82. dakikada Alexis Sanchez kaydetti. 7 puana yükselen İtalyan ekibi lider Real'in ardından ikinci sırada yer aldı. 6 puanlı Sheriff ise 3. sıraya geriledi.

        8

        MİLAN SON SIRADA

        B Grubu'nda İtalya temsilcisi Milan, konuk ettiği Portekiz'in Porto takımı ile 1-1 berabere kaldı. Konuk ekibin golünü 6. dakikada Luis Diaz, ev sahibi takımın golünü ise 61. dakikada Chancel Mbemba kendi kalesine attı.

        9

        Bu sonuçla Porto 5 puan ile ikinciliğe yükselirken, ilk puanını alan Milan ise son sırada kalmaya devam etti.

        10

        LİVERPOOL TUTULMUYOR

        Grupta oynanan diğer maçta ise Liverpool evinde Atletico Madrid'i 2-0 mağlup etti. Goller; 13'te Diogo Jota ve 21'de Sadio Mane'den geldi. İspanyol ekibinde 36. dakikada Felipe direkt kırmızı kart gördü.

        11

        12 puana yükselen İngiliz devi gruptan çıkmayı garantiledi. İspanyol ekibi Atletico Madrid ise 4 puanla 3. sırada yer aldı.

        12

        AJAX GARANTİLEDİ

        Temsilcimiz Beşiktaş'ın yer aldığı C Grubu'nda ise Dortmund karşısında 37. dakikada Marco Reus'un penaltıdan attığı golle 1-0 geriye düşen Ajax, 72'de Dusan Tadic, 83'te Sebastien Haller ve 90+'da Davy Klaassen'in golleriyle sahadan 3-1 galip ayrıldı. Alman ekibinde Mats Hummels 29. dakikada kırmızı kart gördü.

        13

        12 puana yükselen Ajax liderliğini sürdürüp gruptan çıkmayı garantiledi. Beşiktaş'ı 4-0 yenen Sporting averajla ve 6 puanla ikinci sırada, aynı puanlı Dortmund ise 3. sırada yer aldı. Grupta henüz puanı bulunmayan temsilcimiz Beşiktaş ise grupta son sırada yer alıyor.

        14

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ