Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Saruhan Hünel ile kardeşi Aslı Hünel'in küslüğü sürüyor - Magazin haberleri
        1

        Cadde'den Emrah Akçaay'ın haberine göre, gecede sahne alan Aslı Hünel, düğününe katılmayan ağabeyi Saruhan Hünel ile bir araya gelmedi. Uzun süredir küs olan ağabey-kardeş, küslüklerinin devam ettiğini söyledi.

        2

        Aslı Hünel, ağabeyi için "Bu geceyi sunduğunu bilmiyordum, çok sevindim. Hastalığım döneminde karşılaştık. Nihayetinde kardeşiz” dedi.

        3

        Güzel aşrkıcı, "Bu gece bir barış olur mu?” sorusuna, "Bazen çok kolay barışlar olamıyor” yanıtını verdi.

        4

        Aslı Hünel'in eşi Savaş Yurtsever, “Bizim aramız Aslı’dan daha iyi. Saruhan ağabeyle 18 yıldır tanışıyoruz. Ağabey-kardeş dostluğumuz var. Hiç kopmadık. Karşılaştık mı görüşüyoruz. Kardeşler arasına çok girmek istemiyorum. Zamanla düzelir diye umuyorum" dedi.

        5

        "KENDİSİ MUTLU"

        Gecenin sunuculuğunu üstlenen Saruhan Hünel, “Türk sanat müziğinin değerli bir sanatçısı burada bulunuyor” diyerek, kardeşi Aslı Hünel’i sahneye davet etti. İkili, sahnede bir araya gelmedi.

        6

        Sahne sonrası soruları yanıtlayan Saruhan Hünel, kardeşiyle görüşmediğini belirterek, "Kendisi mutlu, keyifli. Hayatını güzel bir şekilde devam ettiriyor. Biz görüşmüyoruz. Bu etapta görüşmemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.