Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Bakan, bebeği Ela Erel yüzünü gösterdi! - Magazin haberleri
        1

        2019'da nikah masasına oturan oyuncu Seda Bakan ve müzisyen Ali Erel, kızları Leyla'yı 2019 yılında kucaklarına almıştı. Mutlu birlikteliklerini sürdüren çift, geçtiğimiz günlerde ikinci çocukları Ela'yı kucaklarına alarak ikinci kez anne ve baba olma sevincini yaşamıştı.

        2

        Sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulunan 36 yaşındaki oyuncu, doğum sonrası hastane odasında çekilen aile pozlarını yayınladı.

        3

        Ünlü isim, meslektaşlarının aksine yaptığı paylaşımlarla Ela bebeğin yüzünü de gösterdi.

        4

        "KIZLARIMIZLA KARDASHIAN AİLESİNE DOĞRU GİDİYORUZ"

        Seda Bakan, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören paylaşımlarına esprili bir not düşerek, dört çocuk annesi reality show yıldızı Kim Kardashian'a göndermede bulundu. Ünlü isim, paylaşımında "Dünya tatlısı kızlarımızla Kardashian alesine doğru gidiyoruz" ifadelerine yer verdi.

        5

        Bakan'ın fotoğraflarına; Burcu Kara, Serkan Altunorak, Seda Sayan, Bengü, Berfu Yenenler, Demet Akalın, Gonca Vuslateri, Fırat Tanış ve Dolunay Sert gibi birçok ünlü isim de yorum yaptı.

        6

        "HOŞ GELDİN MİNNOŞUMUZ"

        Öte yandan müjdeli haberi ise Seda Bakan'ın yakın arkadaşı şarkıcı Hadise, "Hoş geldin minnoşumuz." notuyla yayınladığı gönderi ile duyurmuştu. Bakan da aynı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        7

        HALK PLAJINDA GÖRÜNTÜLENMİŞTİ

        Seda Bakan, geçtiğimiz aylarda eşi ve kızı ile birlikte Bodrum'da objektiflere yansımıştı.

        8

        Ailesiyle Ortakent'teki halk plajına giden Bakan, önce kızı Leyla ile kumda oyun oynamıştı. Oyuncu, ardından da Leyla'yı uçak şeklindeki şişme bebek botuna binmişti.

        9

        "UÇUYORUM!"

        O sırada Leyla, babası Ali Erel'in botun ipini kendine doğru çekmesiyle eğlenceli anlar yaşamıştı. Leyla, iki kolunu açarak, "Uçuyorum!" diye bağırmıştı.

        Denize girip, yüzmeyi tercih etmeyen Seda Bakan ise denizin ortasına kadar gelip baba-kızı izlemişti.

        10

        "EN ZOR KARARIMDI"

        Ayrıca Seda Bakan, daha önce de kısa arayla iki kez anne olmanın kendi kararı olduğunu açıklamıştı. Bakan, "Planlı bir hamilelik oldu. Ya Leyla’dan sonra kariyerime tüm hızıyla devam edecektim ya da ikinci kez anne olup, kariyerime öyle odaklanacaktım. Zor bir karar oldu benim için. Yaşım artık 20’lerde olmadığı için ikinci kez anne olup, kariyerime daha sonra hız vermeyi tercih ettim" ifadelerini kullanmıştı.

        11

        "İKİNCİ ÇOCUĞU İSTİYORDUM" DEMİŞTİ

        Oyuncu, "İkinci çocuğu çok istiyordum o yüzden bana sürpriz olmadı. İkinci kez kız bebek annesi olacağım, çok mutluyum. Ailemi biraz daha genişletmek istedim" demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ