Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Sayan'dan pareolu önlem - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Soluğu Bodrum'da alan şarkıcı Seda Sayan'ın tatili tam gaz devam ediyor. Güneşin ve denizin keyfini çıkaran Sayan, geçtiğimiz gün Torba'da demirli teknesinde objektiflere yansıdı.

        Siyah puantiyeli bir bikini giydiği görülen 58 yaşındaki şarkıcı, elinden telefonunu düşürmedi.

        2

        Bir ara sıcaktan bunalan ünlü şarkıcı Seda Sayan, ardından kendini serin sulara bıraktı.

        3

        Muhabirleri fark eden Sayan, bikinili görüntü vermemek için denize de pareoyla girmeyi tercih etti.

        4

        Denizden çıkar çıkmaz havluya sarılan ünlü şarkıcının yüzünün güneşten kızardığı ise dikkatlerden kaçmadı.

        5

        SEDA SAYAN ESTETİKLERİYLE KONUŞULUYOR

        Seda Sayan, son dönemde geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık gündeme geliyor. Yaşlanmamak için elinden geleni yapan Sayan, sunuculuğunu üstlendiği programdaki görüntüsüyle gündem olmuştu.

        6

        Seda Sayan, en son 'Fransız Askısı' yöntemiyle yüzünü gerdirmişti. Sayan, Liplift (dudak kaldırma) işlemi de yaptırmış, burun ve dudak arasındaki mesafeyi kısalttırmıştı. Ünlü sunucunun burun ve dudağı arasındaki çöküntü sosyal medyanın diline düşmüştü.

        7

        "MERAK ETMEYİN İYİYİM"

        Seda Sayan, kendisine gelen tepkilere şu yanıtı vermişti:

        Dudak liftingi yaptırdım. Ama her gün çekimim olduğu ve yaptırdığım işlemleri saklamadığım için ekrana burnumun altındaki bantla çıktım. Ekrandan görüntü alındığında acayip çirkin çıkıyor. Beni merak etmeyin iyiyim ya. İşte son halim.

        8

        GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE SEDA SAYAN'IN DEĞİŞİMİ

        Pek çok ünlü gibi Seda Sayan da yıllar içerisinde büyük değişimler geçirdi. Sayan'ın şöhretinin ilk yıllarındaki hali ile şu anki görünümü arasındaki farklılık sık sık gündeme geliyor.

        9

        7 kez nikah masasına oturan Seda Sayan ilk evliliğini 1987 yılında yaptı. İlk eşi Rıdvan Kılıç'tı. Sayan bu fotoğrafta 26 yaşında.

        Seda Sayan, daha sonra ise futbolcu Sinan Engin ile evlenmişti. Bu birlikteliğinden Oğulcan adında oğlu dünyaya geldi. Şarkıcı, 1995 yılında Sinan Engin'den boşandıktan sonra büyük değişim geçirmeye başladı.

        10

        Sayan, 25 Ağustos 1998'de Soner Yapacık'ın ile evlenmişti. Bu dönemde Seda Sayan, uzun ve sarı saçlarına veda etmişti.

        11

        2001 yılından itibaren uzun süre sabah programı yapmaya başlayarak ekranların önünde daha çok gözüken Sayan, bu dönemde estetik operasyonlarına başladı. Seda Sayan'ın daha önce kalça ve bel bölgesinde toplanan yağları iki kez aldırdığına ilişkin haberler basına yansımıştı.

        12

        Sayan, göğüslerinden üç kez de operasyon geçirdi. Ünlü şarkıcı bununla da yetinmeyip gıdısını altırdı, kaşlarını gerdirdi. Cildine doku takviyesi yaptırdı. Sayan ayrıca, dişlerini de iki kez yaptırdı.

        13

        Şarkıcı, geçtiğimiz senelerde de YouTube kanalında yüzünü gerdirdiği anları takipçileriyle paylaşmıştı. Fatih Ürek, yakın arkadaşı Seda Sayan'ın geçirdiği operasyonları dakika dakika kameraya almıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ