Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Selin Ciğerci: Senin yarına çıkacağın belli mi? - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, yaklaşık 2 yıldır futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyordu. Çift, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşen törenle evlenmişti.

        2

        Ciğerci, düğününden kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

        3

        Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan Ciğerci, bu kez eşi ile düğün fotoğrafını annesi ile babasının düğün fotoğrafıyla birleştirerek yayınladı.

        4

        "TESADÜFÜN BÖYLESİ"

        Ciğerci, paylaşımına, "Tesadüfün böylesi. Annemin de, babamın da böyle fotoğrafı varmış dil çıkartırken. İnşallah bize de Gökhan'la 38 yıllarımızı görmemiz nasip olur. Onlar aralık ayında 38. yıllarına girecekler, ne mutlu..." notunu düştü.

        5

        TAKİPÇİSİNE SERT ÇIKTI

        Bir takipçisinin, "O görürde, senin görmen zor gibi. 38 sene... " yorumuna sinirlenen Ciğerci, "Senin akşamı göreceğin, yarına çıkacağın belli mi?" sözleriyle takipçisine sert çıktı.

        6

        SAHNEDE NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

        Düğününün ardından hız kesmeden çalışmaya başlayan Ciğerci, geçtiğimiz günlerde kadınlar matinesinde sahne almıştı. İzleyenlerin arasında şarkısını söyleyemeye başlayan Ciğerci, ilginç bir olayla karşılaşmıştı. Ciğerci, şarkı söylediği anlarda bir hayranının kalçasına dokunmasının ardından şakayla karışık tepki göstermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ