Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Sendika sağlık çalışanlarına otel tahsis etti - HABERLER - İş-Yaşam Haberleri

        Otomotiv, demir çelik ve beyaz eşyayı kapsayan metal sektöründe örgütlü bulunan TÜRK-İŞ'e bağlı Türk Metal Sendikası'ndan sağlık emekçilerine büyük bir jest geldi.Sendika, ailelerine virüs bulaştırmamak için evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarına, Ankara’daki 5 yıldızlı otelini tahsis etti.

        KORONAVİRÜS SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

        TÜRK-İŞ Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, twitter hesabından yaptığı açıklamada, şöyle dedi:

        “Gecesini gündüzüne katarak milletimizin gerek salgından korunması, gerekse tedavisi sürecinde canını hiçe sayarak mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, verdikleri bu mücadelede destek olalım istedik. Ankara Söğütözü’ndeki Down Town Büyük Anadolu otelimizi bu mücadele boyunca tamamen sağlık çalışanlarımıza tahsis ediyoruz. Türk Metal Sendikası olarak üyelerimizin olduğu kadar, ülkemiz için verdikleri bu mücadelede sağlık çalışanlarımızın da yanında olacağız.”

        REKLAM

        Koronavirüsle mücadele eden sağlık çalışanları, evdeki aile fertlerine virüs bulaştırma korkusu nedeniyle evlerine gitmekten korktuklarını belirtiyorlardı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ