Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şenol Güneş'e Dele Alli eleştirisi! "Durumu daha da kötüleştiriyor" - Beşiktaş haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın sezon başında Everton'dan kiraladığı Dele Alli, şu ana kadar sergilediği performansla hayal kırıklığı yaratırken, siyah-beyazlıların yeni teknik direktörü Şenol Güneş de yaptığı açıklamada oyuncuudan memnun olmadığını açık şekilde dile getirmişti.

        2

        Deneyimli teknik adam, yıldız futbolcu için "Beklentilerin altında" youmunu yaparken, bu sözler İngiltere'de gündem oldu.

        3

        İngiltere Milli Takımı'nın eski kalecisi Paul Robinson, Şenol Güneş'in Dele Alli için sarf ettiği sözlere tepki göstererek tecrübeli çalıştırıcıyı eleştirdi.

        4

        Robinson, Ada basınına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

        5

        "Beşiktaş, Dele için güzel bir fırsat ancak şu an işler pek yolunda gitmiyor gibi gözüküyor.

        6

        Teknik direktör Şenol Güneş de yaptığı açıklamalarla durumun daha da kötüleşmesini sağlıyor. Eğer bir bir futbolcu zor bir dönemde geçiyorsa en son ihtiyacı olan şey teknik direktörün herkesin için onun hakkında olumsuz konuşmasıdır. Buna hiç gerek yoktu.

        7

        Dele'nin yardıma ve teknik direktörü tarafından desteğe ihtiyacı var. Hala kanıtlaması gereken çok fazla şey var en iyi haline geri dönebilmek için çok çalışması gerekiyor."

        8

        Dele Alli, bu sezon Beşiktaş formasıyla 8 resmi maçta 2 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ