Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Avrupa Ligi Serdar Ali Çelikler'den Fenerbahçe - Rennes maçı yorumu! "Vasatizm gömleği yırtıldı, sıra zihniyette" -Fenerbahçe Haberleri - Futbol Haberleri
        1

        Son derece atletik, kuvvetli ve driplingçi oyunculardan kurulu Rennes takımına 3-0'dan oyununu ve zihniyetini değiştirmeden 3-3'e getirmek, 4-3 olmadığına üzülmek beklenenden erken gelen devrimdir.

        2

        Jorge Jesus 50 türlü eleştirilebilir. Lakin büyük takım oyun zihniyetini geri kazandırmıştır.

        3

        Vasatizm gömleği artık yırtıldı. Şimdi sırada başta stadda olan piknik yapar gibi sinen; susan taraftarın vazgeçmişliğini, bırakmışlığını değiştirecek zihniyet dönüşümü var.

        4

        Özellikle 30 yaş altı Fenerbahçeliler'in üzerine sinen "evham", "yine mi kötü günler", "bizden bir şey olmaz" gibi negatif düşüncenin dönüşmesi zaman meselesi. Ama kader dönüyor. O silik-loser karakter siliniyor.

        5

        Açıkçası beklediğimden de erken oluyor. İki kez Fransa'nın en hızlı takımına karşı açık şekilde geri düşüldü ve iki kez geri yakalandı. Taraftarın da yeniden eski winner zihniyetini hatırlaması gerek.

        6

        Kaybedilen maçlar olacaktır. Farklı mağlubiyetler de olacaktır. Ama artık eski kimliğine kavuşan Fenerbahçe teslim olmayacaktır.

        7

        Sıra bilhassa 30 yaş altı; tarihindeki winner dönemleri hatırlamayan taraftarın zihniyetinin değişmesinde. O da tam değiştiğinde önlenemez başarılar gelecektir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ