Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Serdar Ali Çelikler'den Tarsus İdmanyurdu - Fenerbahçe maçı yorumu - Fenerbahçe Haberleri
        1

        F.Bahçe, kupa mücadelesinde ideal 11'inden sadece 3 oyuncusu ile başlayan Tarsus karşısındaydı.

        F.Bahçe'de de Altay - Isla - Deniz ve Tolga Ciğerci dışında hemen hiç tercih edilmeyen isimlerden oluşan bir kadroyla sahadaydı.

        2

        Adil Rami - Sadık tandeminin sağ beki Murat Sağlam sol beki Isla idi.

        Onların önünde Tolgay, sağ iç Miha, sol iç Alper, sol ön Tolga Ciğerci, sağ ön Deniz Türüç, en önde de Mevlüt dizilişindeydi.

        Devrede Isla çıktı, Sadık sol beke; Jailson stopere geçti. Son 15 dakikada ise Adil Rami yerine giren Zanka'nın yanında Sadık, Deniz Türüç sol bek oynadı. Şöyleydi böyleydi demek yerine tek tek oyunculara bakmayı tercih ediyorum:

        3

        Altay: Yine durum 2-0 iken gol yedirdi ve yine ölüyü diriltti. Bence devre arasında 8 ve 11 numara oynayabilecek hızlı bir oyuncunun yanı sıra kaleci transferi şart. Altay ileride iyi kaleci olacak. Ama ileride...

        4

        Murat Sağlam: Hücuma katkısını, dinamizmini beğeniyorum ama savunması çok kötü. 3-5-2'nin sağ kanadı oynar. Bu haliyle F.Bahçe savunmasında işi zor. Çok çalışmalı.

        5

        Adil Rami: Ayağı Alper'den falan iyi. Hatta Zajc'tan bile iyi olabilir. Ama çürük domates. Bu sene 10 maç iyi oynarsa öpüp başına koysun F.Bahçe... "Almayın" demiştim. Sakatlandı çıktı.

        6

        Sadık: İyi Fenerbahçeli. Elinden geleni her zaman yapar. Kadroda bulunması gereken pozitif bir futbolcu. Zanka-Serdar-Gustavo sonrası bence 4. stoper tercihi olarak tutulmalı.

        10

        Alper: İlk defa beğendim. İstekliydi. Hatası hep "bir fazla hareket" yapma isteğiydi. 70'ten sonra düştü.

        11

        Zajc: F.Bahçe'nin 10 numarası olamaz. Footalent (Ömer-Batur) ve Comolli kankalığının geçen sene F.Bahçe'ye yaşattığı berbat transfer sezonunun devre arası kazığı. Frey'den "Aboubakar efekti bekleyecek" kadar "gözü kötü" olan buna karşın Footalent'in önerisi ile Comolli'nin scout ekibine katılan Batuhan Hakçıl'ın 2'de 0'ı... Alan olacağını sanmıyorum ama bir şekilde satılmalı.

        12

        Mevlüt: Maç eksiği belli oldu. Ersun Yanal'ın onu daha fazla kullanması gerektiğini düşünüyorum. Kaleci bir maçta daha ölüyü diriltmezse eğer son 20 dakikalarda Garry yerine alınabilir oyuna.

        13

        Deniz Türüç ve Tolgay: Bu ikisini özellikle sona bıraktım. Teknik kabiliyet olarak diğer arkadaşlarından daha önde olsalar da biri bir gol; diğeri bir gol bir asist ile oynasa da ikisinde de olmaması gereken bir virüs bulaşmış gibi. Tolgay'a kesin bulaşmış da Deniz'e de bulaşmış gibi... Her ikisinde de "Kendini yıldız futbolcu sanma" virüsü var.

        14

        Geri koşmamalar; arkadaşlarına yardım etmemeler; eller kollar.. Deniz'in yanlış geri pasları; hücumda bencil tercihleri...

        Lütfen Yanal ve Comolli 64.20'den sonrasını izlesin. Rakip oyuncu Ali Yavuz, Murat Sağlam'ı geçerken Tolgay ne yapıyor herkes bir seyretsin... Neden bırakıp geri gidiyor?

        15

        Bazı oyuncular bu takımda oynayamaz.

        Bazıları hep kadroda tutulmalıdır.

        Bazıları çok çalışmalı... Ama hiçbirisi ama hiçbirisi kendisini yıldız sanmamalı. İşte tek tehlike o...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ