Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe SON DAKİKA | Serdar Ali Çelikler yazdı: "Şimşek gibi Fenerbahçe!!!" - Fenerbahçe Haberleri
        1

        F.Bahçe için kritik bir dönüm noktası olan Başakşehir maçının en kritik adamı maçın hakemi Bahattin Şimşek'ti.

        2

        • 12. dakikada Luiz Gustavo'ya sarı kart gösterdi. VAR'daki Cüneyt Çakır uyardı ama kararında ısrar etti. Pozisyon kırmızı kartlıktı.

        3

        • 70'te durum 2-1 F.Bahçe lehineyken Rafael'i yanlış bir kararla 2 sarı karttan attı. VAR neden uyarmadı anlayamadım.

        4

        • Ardından Okan Buruk'u ve İrfan Can Kahveci'yi itiraz ve muhtemelen 'kötü söz'den ihraç etti. O zamana kadar çıldırttığı insanların robot gibi olmasını bekliyordu herhalde.

        5

        • F.Bahçe'nin attığı 2 golden önce de penaltı verilebilirdi. İkisi de Caner'in ortalarıyla gole dönüştü.

        6

        Özetle berbat bir hakem yönetimi ile Bahattin Şimşek, kendisi adına son derece kötü giden bir maçı kazanmasında F.Bahçe'ye epey yardımcı oldu.

        7

        Hakemi bu maçtan çıkaramayız. Başakşehir 11'e 11 devam etse maçın ne olacağını bilemeyiz ama 70'te kırılan maçın F.Bahçe'ye epey faydası olduğunu görmemiz lazım.

        8

        ☆☆

        Şimşek ve Çakır'ı dışarıda bırakırsak maçın yorumunu yapmaya çalışalım.

        9

        Erol Bulut, Ademi-Thiam ikili santraforu ile orta sahada top yapmakla uğraşmayıp "Uzun oynayalım. Sekenleri toplayalım" mantığı ile maça başladı. Gustavo'nun yanına Mert Hakan'ı koymuşsanız zaten 'oyun'dan ziyade pratik bir plan beklersiniz. Sağ önde C sınıfı bir futbolcu olan ve tam 3 kez kendini yere atıp birinde kontra yediren; ikisinde penaltı bekleyip golleri kaçıran Sinan Gümüş vardı.

        10

        Sol bek Novak'ın önünde sürekli itiraz edip yerde kalan ve el / kol sallamaktan bacak sallamayan Caner Erkin vardı. Sağ ve sol ön oyuncuları bu kadar kötü günlerindeyken bir de 6. dakikada ilk pozisyonda Başakşehir öne geçince F.Bahçe tamamen dağıldı. En az 15 - 20 dakika tüm oyun üstünlüğü Başakşehir'deydi. Misafir takımın problemi bu dönemde 2. golü bulamamasıydı.

        11

        35'ten sonra F.Bahçe toparlandı. Caner'in ortaları dışında yine bir plan yoktu ama Caner'e uyabilse Thiam da Ademi de gol atabilirdi. En son Nazım santraforların yapamadığını yaptı. Bu dönemde ilk golde hatası olsa da Tisserand 2. golü engelledi. Başakşehir Hasan Ali - Crivelli ile 2. golü kaçırdı.

        12

        Maçın iyilerinden Tisserand, 2. devreye pek iyi başlayamayan Başakşehir karşısında takımını öne geçirdi. Durum 2-1 iken ilk devredeki silik halini bırakan F.Bahçe'ye karşı ilk devre kadar etkili olamayan bir Başakşehir vardı. Yine de Crivelli'nin karşı karşıya pozisyonda Altay, kendi hatasını telafi edip yüzde yüz golü engelledi. Sonrası Şimşekli Fenerbahçe dönemi.

        13

        F.Bahçe 3. ve 4. golden sonraki manzaraları öne çılaracaktır. "Biriz beraberiz. Hocamızla yürüyoruz" pozları verildi. Samimi görüntüler olsa da futbolcular hepimizden daha iyi biliyor ki hakem olmasa bu maçı kazanamazlardı. Erol Bulut BAY geçilecek hafta sonu mesaisinde rahat nefes alacaktır. Artık muhtemelen hoca değişimi de olmayacaktır. İnşaallah bugünkü galibiyet yanıltıcı olmaz. Umarım yanılan ben olurum ve sezon sonunda F.Bahçe ligi ilk 2'de bitirebilir.

        14
        15
        16

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ