Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Serenay Sarıkaya: Daha daha nasılsınız? - Magazin haberleri
        1

        Daha önce zamanlaması uymadığı için "Bergen" filminde yer alamayacağını açıklayan Serenay Sarıkaya'nın başrolü Burak Deniz ile birlikte paylaştığı "Şahmeran" adlı dizinin çekimlerine Adana'da start verildi.

        2

        "DAHA DAHA NASILSINIZ?"

        Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan Sarıkaya, çekimlerde hazırlık sırasında çekilen fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı. Siyah-beyaz pozlarını yayınlayan Serenay Sarıkaya, gönderisine yakın arkadaşı Enis Arıkan'ı etiketledi.

        Ünlü oyuncu, "Enis Arıkan'ı isteği üzerine paylaşıyorum... Ee, daha daha nasılsınız? (Bunu eninde sonunda yazacağımı biliyordunuz...)" ifadelerini kullandı. Sarıkaya'nın paylaşımı takipçileri tarafından 252 bin beğeni aldı.

        3

        "GELİYOR GELMEKTE OLAN"

        Serenay Sarıkaya, daha önce senaryo okurken verdiği pozu, "Nasıl özlemişim belli değil! Geliyor gelmekte olan..." ifadeleriyle 9,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaşmıştı.

        4

        BAŞROLÜ FARAH KAPTI

        Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından zamanlaması uymadığı için "Bergen" filminde yer alamayacağını açıklamıştı. Sarıkaya'nın yoğunluğu nedeniyle rol almadığı projede Farah Zeynep Abdullah başrolü kapmıştı.

        5

        "AŞK" İDDİALARINA YANIT: SIKILDIM!

        Öte yandan 29 yaşındaki ünlü oyuncunun, bir dönem Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la aşk yaşayan Umut Evirgen ile birlikte olduğu iddia edilmişti. Çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili açıklama yapan Sarıkaya, "Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia... Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım." demişti.

        Söylentilerin asılsız olduğunu dile getiren oyuncu, gazetecilerin "Aşk" sorularını geçiştirmişti.

        6

        "ŞU AN KALBİM BOŞ"

        İki ay önce kalbinin boş olduğunu ifade eden oyuncu, "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna yanıt vermişti. Sarıkaya, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim." ifadelerini kullanmıştı.

        7

        "O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum." diyen oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim." şeklinde konuşmuştu.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ