Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Serkan Kaya-Bendeniz ikilisi müzikseverlerle buluştu - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre, pop ve arabesk müziğin iki güçlü sesi Bendeniz ve Serkan Kaya, önceki akşam ‘Halkın Yıldızları’ konserleri kapsamında Haliç Kongre Merkezi’nde müzikseverlerle buluştu.

        2

        Geçtiğimiz aylarda piyasaya çıkan ‘Bendeniz Best Of ‘ albümünde ‘Biri Var’ şarkısını birlikte seslendiren Serkan Kaya-Bendeniz ikilisi, şarkıyı bu kez Haliç Kongre Merkezi’ni dolduran binlerce hayranı ile birlikte söyledi.

        3

        Konserin açılışını ‘Neler Olacak’ şarkısı ile yapan Bendeniz, ‘Güvendiğim Dağlara’, ‘Ya Sen Ya Hiç’, ’80 Günde Devr-i Alem’, ‘Satmışım’ gibi kült olmuş eserleriyle dinleyicileri zamanda keyifli bir yolculuğa çıkardı.

        4

        Konserin ikinci yarısında sahne alan Serkan Kaya ise güçlü sesi ve geniş repertuvarı ile dinleyicilerine tam anlamıyla müzik ziyafeti yaşattı. Sanatçı, ‘Mesele’, ‘Tarifi Zor’, ‘Sevemiyorum’, ‘Dağların Dumanı’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarıyla duygu dolu anlar yaşatırken; ‘Erik Dalı’, ‘Ankara’nın Bağları’ gibi şarkılarla da Haliç’i salladı.

        5

        Konseri hayranlarıyla birlikte sahnede halay çekerek sonlandıran Kaya, hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

        6

        "BİR MUTLULUĞUM HARUN’DU, DİĞER MUTLULUĞUM SERKAN OLDU!"

        Konser arasında seyirci ile sohbet eden Serkan Kaya, "Hangi şarkıyı sevdiysem, onu seslendirmek nasip oldu. Müslüm Gürses’in ‘Bir Bilebilsen’, Ferdi Tayfur’un ‘Hatıran Yeter’ ve şimdi de Bendeniz ve rahmetli Harun Kolçak’ın seneler önce birlikte seslendirdiği ‘Biri Var’ şarkısı" diye konuşurken; Bendeniz ise "Şarkıyı yazan insan herkesten mutlu olmaz. Bir mutluluğum Harun idi, diğer mutluluğum Serkan oldu" şeklinde yorum yaptı.