Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

İsrail ordusu, Gazze'ye yardım götüren Madleen'e uluslararası sularda önce kimyasal madde atıp daha sonra da gemiye el koydu.

Madleen'de bulunan 2'si Türk olmak üzere, 12 aktivist gözaltına alındı.

Sibel Turnagöl, Madleen gemisine el konulmasına tepki gösterdi; "Aylardır, dünyadaki herkesin yapması gerekeni 12 kişi yapmak için mücadele veriyor. Helal olsun. Bizler de sadece izliyoruz. Ne yazık. İnanamıyorum bu haksızlığa, pervasızlığa, zorbalığa... Öldürenler, doymadılar. Kalanları; açlıktan, susuzluktan öldürecekler. Denize bile müdahale... Silahsız insanlara zorbalık. Bunlar, bu hakkı nasıl alıyor? Nasıl bir cesaret gelmiş hayret... Sanki bütün insanların, hepimizin üstüne ağ atılmış gibi bakıyoruz. Çok acı, o gemide olan 12 kişiye helal olsun. Bu zulmü destekleyenlerin sonu olacak mı acaba?"

Haberi Görüntüle

Derya Uluğ'un sevgilisi müzisyen Asil Gök de Madleen gemisiyle ilgili; "Bazen bir gemi, dünyaya vicdanı hatırlatır. Teşekkürler Madleen" ifadeleriyle paylaşımda bulundu.

Gamze Özçelik: Rehineleri derhal serbest bırakın.

Elif Buse Doğan: Çok Üzgünüm. Her zaman Filistin'in yanındayız.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ