Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Sivasspor, 15. haftayı en karlı kapatan kulüp oldu! - Trabzonspor Haberleri

        Süper Lig'de 15. hafta heyecanı sona ererken haftanın kazananıDemirGrup Sivasspor oldu. 15. haftayaen yakın rakibinin 3 puan önünde lider giren Sivasspor, 15. haftayı, en yakın takipçisiyle arasındaki farkı 6 puana yükselterek kapadı.

        Pazargünü Fenerbahçe'yi konuk eden Sivasspor, sarı-lacivertlileri 3-1 mağlup ederek puanını 33'e yükseltti ve liderliğini korudu.Aynı gün Beşiktaş'ın evinde Btc Türk Yeni Malatyaspor'a 2-0 kaybetmesiyle Sivasspor, siyah-beyazlılarla arasındaki puan farkını 6'ya, Fenerbahçe'yle arasındaki puan farkını da 8'e yükseltti.

        Cumartesi günü Galatasaray'ın Ankaragücü'yle evinde 2-2 berabere kalmasıyla birlikte sarı-kırmızılılarla arasındaki puan farkını da 9'a yükseltti.

        15. haftanın kapanış maçları ise bu akşam oynandı. Başakşehir evinde Konyaspor'la 1-1 berabere kaldı vehaftayı 26 puanla kapadı. Trabzonspor da evinde Denizlispor'a 2-1 mağlup oldu ve 26 puanda kaldı. 33 puandaki Sivasspor, iki rakibiyle de arasındaki puan farkını 7'ye yükseltmiş oldu.

        15. hafta sonunda Sivasspor 33 puanla liderliğini sürdürdü. 27 puandaki Başakşehir ikinci, 27 puandaki Beşiktaş üçüncü, 26 puandakiTrabzonspor dördüncü, 25 puandaki Fenerbahçe beşinci ve 24 puandaki Galatasaray ise altıncı sırada yer aldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ