Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaştı! Göksel Gümüşdağ tarih verdi! - Beşiktaş Haberleri

        Son dakika haberine göre Beşiktaş ile Abdullah Avcı flörtünde sıcak gelişme yaşandı!

        TRT Spor'un haberine göre Beşiktaş, Abdullah Avcı ile anlaşmaya vardı. Haberde Avcı'nın Başakşehir'le olan sözleşmesini yarın feshedeceği ve Beşiktaş'a 3 yıllık imza atacağı belirtildi.

        GÜMÜŞDAĞ YARINI İŞARET ETTİ

        Göksel Gümüşdağ konuya ilişkin bir açıklama yaptı ve şunları söyledi:

        "Yarın 12'de Abdullah Avcı ile bir araya geleceğiz. Sonrasında gereken açıklamayı yapacağız."

        Süper Lig'de uzun süre lider bulunan Başakşehir, 33. haftadaki Galatasaray maçıyla şampiyonluğu sarı-kırmızılılara kaptırmıştı. Şenol Güneş'in A Milli Takım'ın başına geçmesiyle birlikte yeni teknik direktör arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın, Avcı ile görüştüğü bir süredir yazılırken Abdullah Avcı da geçen günlerde bir açıklama yapmış ve Beşiktaş'a yeşil ışık yakmıştı.

        Kulübün hedefleri doğrultusunda Göksel Gümüşdağ'la bir görüşme gerçekleştireceğini dile getiren Avcı, "Burası 12-13 senedir emek verdiğim yer olduğu için önce kulübümle görüşmem gerekiyor. Kulüple gelecekte ne olacak, hedeflerin ne olduğunu görüşmem gerekiyor. Bazı kararları çabuk almak lazım. 2-3 gün içerisinde bir karar alacağız" ifadelerini kullanmıştı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ