Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika! Beşiktaş transfer açıklaması: Aboubakar ve Boupendza... - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Konyaspor maçının yayıncı kuruluş mikrofonlarına konuştu. Güneş galibiyet ve transferle ilgili şunları söyledi:

        2

        "Sahaya kazanmak için çıktık. İyi bir takımla oynadık. Sahayı ve kanatları iyi kullanan bir takım. Maça 1-0 geride başladık. Arkadaşının hatasını, diğerlerinin gayreti kapattı."

        3

        "Bugün oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Moral açısından bu galibiyet iyi oldu ama bu yeterli değil. Çok işimiz var. Gerilerdeyiz, savaşacağız."

        4

        Güneş, Vincent Aboubakar'ın transferiyle alakalı soruya ise, "Bilmiyorum. Yarın öbür gün bakacağız. Oyuncu gelirse çalıştırırız, giderse başarılar dileriz." yanıtını verdi.

        5

        Beşiktaş Asbaşkanı Emre Kocadağ ise galibiyet ve transferle ilgili şunları söyledi:

        6

        "Uzun zamandır hasret kaldığımız bir son dakika golüyle galip gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ahmet Çalık'a tekrar Allah'tan rahmet diliyorum. Türkiye'nin her yerinden otobüslerle, Beşiktaş'ı desteklemeye gelen taraftarımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Bir kez daha Beşiktaşlılığın ne olduğunu, sıralamayla alakalı olmadığını bir kez daha gösterdiler. Daha ligin ortasında, özellikle sosyal medyada Beşiktaş üzerinden negatif algı yaratmaya çalışanlara örnek olur taraftarlarımızın Beşiktaş duruşu ve sahiplenişi."

        7

        UZATMA TEPKİSİ

        "Maç için çok mutluyuz. Söylemeden geçemeyeceğim ilk yarıda 3, ikinci yarıda 4 dakika uzatma oldu. Bazı planlar, bazı düşünceler yapılıyor olabilir ama Allah'ın da bir planı var. 4 dakika uzatma verildi, 4. dakikada gol geldi. Bu planlardan vazgeçsinler. 2 haftadır 15-20 dakika uzayan maçlar, Beşiktaş mağlupken 3, berabereyken 4 dakika uzatılıyor."

        8

        WEGHORST SÖZLERİ

        "Weghorst ile ayrılık yaşadık. Çıkış maddesi yok. Kiralık olarak bize katılmıştı. Daha sonra Manchester United'dan teklif alıyor kulübü, bize aksettikten sonra oyuncuyla birkaç kez görüştük. Biz kendisine bonservisini almak istediğimizi söyledik. Kendisi olayın maddiyatla alakalı olmadığını bize bildirdi. Konya'ya gelmesini de teklif ettik, yeni bir oyuncu gelene kadar kalmasını da teklif ettik ama kabul etmedi. Oyuncuyu zorla tutup faydalanamamak Beşiktaş'a hizmet olmayacaktı. 3.5 milyon euro'ya bir katkı yaparak, Beşiktaş'tan gitti. Alacaklarını da bıraktı bir kısmını."

        9

        ABOUBAKAR...

        "Weghorst gitti. Son 2 senedir yaptığımız transferler ortada. Birçok yıldızı kazandırdık. Taraftarımızın şüphesi olmasın. Gidenin yeri dolacak. Aboubakar'ın çok büyük hizmetleri oldu. Gündemimizde. Sözleşmesi devam ediyor. Oradaki durumu netleşince bakacağız"

        10

        BOUPENDZA...

        "Boupendza da listede olabilecek bir oyuncu. Türkiye'de oynamış ve başarılı olmuş bir oyuncu. Birkaç oyuncu var listemizde. Başka bölgeler için de. 3 bölgeye transfer düşünüyoruz. Öncelikli hedefi hocanın, olan oyuncuların performansını yukarıya çekmek. Bizim ihtiyacımız olan bir çıkıştı. Bu galibiyet serilerine devam edersek, bence takım da motivasyonu yakalayacak.Henüz resmi bir teklif yok."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ