Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Son dakika: Evlilik programıyla tanınan Caner Toygar intihar etti - Caner Toygar kimdir?

        Evlilik programlarıyla tanınan Caner Toygar hastaneye kaldırıldı. Toygar, hastaneye kaldırılmadan önce sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında, "Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum ama artık dayanamıyorum" dedi.

        Beylikdüzü’nde bir hastaneye kaldırılan Caner yaptığı son paylaşımda “Son sözler güzeldir” dedi. Sunucu Esra Erol’un eşi Ali Özbir “Arkadaşlar hastaneye götürülüyor, nabzı atıyor” ifadelerini kullandı.

        "İYİYİM" MESAJI VERDİ

        Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Caner Toygar'ın hastaneden görüntüleri de geldi. Instagram fenomeni Murat Övüç'ün paylaştığı görüntülerde Caner'in durumunun iyi olduğu ortaya çıktı.

        CANER TOYGAR'DAN AÇIKLAMA:

        Merhaba dün için herkesten özür dilerim biliyorum herkesi çok üzdüm ama inanın o kadar her şey birikti ki... O kadar olaylar üst üste geldi ki saçma sapan düşüncelere girdim. Tekrardan herkesten özür diliyorum bir daha böyle bir hata yapmayacağım üzgünüm

        REKLAM

        "DAYI BORCUMU ÖDE"

        Caner Toygar'ın intihar girişiminde bulunmadan önce yaptığı canlı yayında bir takipçisinin "Dayı şu borcu öde. Parfümcü ben" şeklinde yorum yapması okuyanları şaşırttı.

        CANER TOYGAR 2016 YILINDA BU MESAJI PAYLAŞMIŞ

        Duyurduğu kötü haberler nedeni ile magazin camiasında ‘Felaket Tellalı’ lakabı ile ünlenen ses sanatçısı Onur Akay’dan, çok ilginç bir Caner Toygar paylaşımı geldi.

        Onur Akay, 2016 yılında intihar eden genç oyuncu Emrah Altındağ’ın arkasından, Caner Toygar’ın yazdıklarını Twitter adresinden paylaştı. Akay, “2016 yılında, genç oyuncu arkadaşımız Emrah Altındağ'ın intihar ettiğini duyurmuştum. Caner Toygar Emrah'la arkadaştı ve o gün Facebook adresinden Emrah için yazdıkları dikkatimi çekmişti. Caner, bu gece yaptığı canlı yayında yine aynı sözleri söylemiş.” notunu düştü.

        Toygar, intihar ederek vefat eden arkadaşının arkasından “Dün gece bir arkadaşım intihar etmiş ve vefat etti. Bazen ben de çok düşündüm ama yapamadım. Hakkını helal etme çünkü bende asla kimseye hakkım helal olmayacak.” yazmış.

        CANER TOYGAR KİMDİR?

        Caner Toygar, 1 Ocak 1980 tarihinde Adana'da doğmuştur. Eğitim hayatını lise tahsiline kadar burada sürdüren Caner, sonrasında "Biz Evleniyoruz" isimli evlilik programına katılmış ve burada Tülin ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmiştir.

        2009 yılında müzik konusunda da atılım yapmış ve "Naber Fıstık" isimli albümü çıkarmıştır.

        Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir'de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.

        Caner Toygar; Kaynana Semra, Çiçekçi Kız ve Lanetli Anahtar yapımlarında oyunculuğunu sergilemiştir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ