Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi: Yeni teknik direktör Jorge Jesus mu? - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Beşiktaş derbisinin ardından teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör arayışları sürüyor.

        2

        Henüz takımın başına geçecek ismin açıklanmadığı sarı-lacivertlilerde dünyaca ünlü başka bir Portekizli teknik adam gündeme geldi: Jorge Jesus...

        3

        67 yaşındaki Portekizli çalıştırıcı dün sabah resmen Benfica'dan resmen ayrıldı. Kariyeri kupalarla dolu olan Jorge Jesus, Fenerbahçeli taraftarları da heyecanlandırdı. Sarı lacivertli taraftarlar Jesus ile ilgili binlerce tweet attı.

        4

        Jesus'un adının Fenerbahçe ile anılmasının ardından gözler yönetime çevrildi. Jesus için menajeriyle temaslar başlarken, tecrübeli çalıştırıcının şartlarını soruldu.

        5

        Öte yandan Brezilya takımlarından Atletico Mineiro ve Flamengo'nun Jorge Jesus'u takımlarının başına getirmek istediği iddia edildi.

        6

        16 KUPA

        Jorge Jesus'un Benfica'da 3 lig şampiyonluğu, 5'i Benfica 1'i Sporting'de olmak üzere 6 Portekiz Kupası bulunuyor.

        7

        Brezilya ekibi Flamengo'da 4 kupa kazanan Jesus, Arabistan temsilcisi Al-Hilal ile de 1 kupa kaldırdı. Portekizli hocanın 2 de Süper Kupa zaferi bulunuyor.

        8

        ROBERTO CARLOS İDDİASI

        Brezilya'da yayın yapan Globo'dan Fenerbahçe için Roberto Carlos iddiası geldi.

        9

        Haberde; "Flamengo'nun hedefindeki Vitor Pereira ile yollarını ayıran ve 20 gündür hocasız olan Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'a ilgisi var" denildi.

        10

        Sarı-lacivertlilerin teknik direktörlük için ilk teklifi Löw'e yaptığı ancak görüşmelerde bir ilerleme kaydedilmediği berlirtilirken, Fenerbahçe'nin takımın başına 6 aylığına Roberto Carlos'u getirmek istediği yazıldı.

        11

        Roberto Carlos'un, Antalyaspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı izlemek üzere Türkiye'ye geleceği öne sürüldü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ