Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Büyükçekmece'deki kazıda sır perdesi aralandı, kayıp bulundu!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İlçede boş bir arazide dün akşam helikopter ile inceleme yapan ekipler daha sonra iş makineleriyle kazı çalışması başlattı.

        OLAY YERİNE KİMSE ALINMADI

        DHA'nın haberine göre, gece saatlerinde ara verilen çalışmalara bugün öğlene doğru tekrar başlandı. İş makineleriyle arazinin kazıldığı çalışmalarda çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Bölgedeki arazinin farklı yerlerinde kazı açan ekipler, olay yerine kimseyi almadı.

        TANIK İFADESİNDEN YOLA ÇIKILDI

        Kazının Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, bir süredir kayıp olan ve öldürüldüğü belirtilen Murat K. adlı kişinin cansız bedeninin aranması için yapıldığı öğrenildi.

        Soruşturma kapsamında ifadesi alınan bir tanığın Büyükçekmece'deki boş araziye Murat K.'nin cesedinin gömüldüğünü söylemesi üzerine çalışmaların başladığı vurgulandı.

        DALGIÇ POLİSLER DE KATILDI

        Öte yandan helikopter destekli yapılan aramalarda söz konusu bölgede su birikmeye başlayınca aramalara ara verildi. Polis, arama çalışmalarına bugün öğlen saatlerinde yeniden başladı. Biriken sular, vidanjörlerle çekilmeye çalışılırken sular tamamen çekilemeyince bölgeye dalgıç polisi ve polis arama kurtarma ekipleri sevk edildi.

        ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

        Dalgıç polisi sığ suda yürüyerek cansız beden olup olmadığını kontrol etti. Aynı bölgede farklı noktalarda yapılan aramalarda şimdiye kadar Murat K.'ye ait herhangi bir ize rastlanmazken ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

         Merak uyandırdı: Polis dünden beri arama yapıyor
        Merak uyandırdı: Polis dünden beri arama yapıyor Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ