Galatasaray'da Torrent için sıcak saatler
Galatasaray'ın Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde Torrent ile yolların ayrılabileceği konuşuluyor. 59 yaşındaki teknik adamın menajeri Josep Maria Orobitg, yönetim tarafından İstanbul'a çağrıldı
ABONE OLBeklentilerin çok altında bir sezon geçiren ve seçim sürecine giren Galatasaray'da Domenec Torrent'in geleceği tartışılıyor. Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından ligin 21. haftasında göreve getirilen İspanyol teknik adam, beklentileri karşılayamadı.
Sivasspor maçında alınan mağlubiyet ve maçın ardından basın toplantısında gelen açıklamalar, Torrent için bardağı taşıran son damla oldu. Sarı-kırmızılı ekibin Başakşehir ile deplasmanda oynayacağı zorlu karşılaşma öncesinde 59 yaşındaki teknik adamla yolların ayrılabileceği konuşuluyor.
Başkan Burak Elmas'ın Torrent'in beklentileri karşılayamadığını düşündüğü ve yaşanan süreci 'hayal kırıklığı' olarak yorumladığı belirtiliyor. 59 yaşındaki teknik adamın menajeri Josep Maria Orobitg, yönetim tarafından İstanbul'a çağrıldı. Kulüp, tazminat ödemeden sözleşmeyi feshetmek istiyor.
Galatasaray'ın başında 17 resmi maça çıkan Domenec Torrent, 6 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken 8 kez kaybetmişti.
Galatasaray, Başakşehir maçı hazırlıklarına dün başladı. Teknik direktör Domenec Torrent'in, idman öncesi futbolcularla toplantı yaptığı ve "Yeni sezonda yokum. Kalan 3 maçta en iyisini yapmanızı istiyorum" dediği iddia edildi.