Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi... Köpek cinayetinden doktor çıktı!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Uşak'ta bir doktor, iddiaya göre alkolün etkisiyle daha önce kendisine saldıran sokak köpeğini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. doktora 'Sahipsiz hayvan öldürmek' suçundan bin 902 TL para cezası uygulandı.

        Olay önceki gece Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde Osmangazi Caddesi üzerinde meydana geldi. Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre gece yarısı silah seslerini duyan vatandaşlar polisi aradı. Silah sesinin geldiği caddede araştırma yapan polis, silahla vurulmuş bir sokak köpeği ile karşılaştı. Ağır yaralanan köpeğe müdahale edildi ancak köpek kurtarılamadı.

        GÖRÜNTÜLER İNCELENDİ

        Uşak Çevre Doğa ve Hayvanları Koruma polisi ile Cinayet Büro ekipleri harekete geçti. Yapılan çalışmalarda olaya ait güvenlik kamera görüntüleri elde edildi. Görüntülerde şüpheli bir kişinin elinde tüfekle geldiği ve çağırdığı sokak köpeğini kuytu yere götürerek vurduğu belirlendi.

        O CANİ DOKTOR ÇIKTI

        Yapılan çalışmaların ardından köpeği tüfekle vuran kişinin Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli doktor B.Y. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan B.Y. ifadesinde, bir süre önce sokak köpeğinin kendisine saldırdığını iddia etti. İddialara göre olay gecesi alkol alan doktor B.Y. saldırıyı gerçekleştirdi,

        BİN 902 LİRA CEZA İLE SERBEST

        Doktor hakkında 'Sahipsiz hayvan öldürmek' suçundan işlem yapılarak bin 902 lira para cezası uygulandı. Tepki çeken doktor B.Y. serbest kaldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ